X

BCR Romania isi Anunta Oficial Clientii, Masurile de ULTIM MOMENT Decise de Banca

BCR Romania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu o decizie de ultim moment pe care a luat-o, si in baza careia urmeaza sa realizeze o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata tara.

BCR Romania vorbeste mai jos despre faptul ca in aceasta noapte ,intre orele 23:30 si 00:15, urmeaza sa aiba loc aceste lucrari de mentenanta, ele urmand a afecta anumite servicii pe care le ofera banca la ora actuala, in timp ce altele vor fi in continuare disponibile fara vreo problema pentru toti cei interesati.

BCR Romania isi Anunta Oficial Clientii, Masurile de ULTIM MOMENT Decise de Banca

Conform celor de la BCR, in perioada de efectuare a lucrarilor de mentenanta, George Web si App vor fi indisponibile, in timp ce echipamentele MFM vor fi disponibile doar in modul ATM, in rest lucrurile ar trebui sa functioneze exact ca si pana acum, sau cel putin asta ne spune banca in momentul de fata in legatura cu aceasta situatie.

BCR explica mai jos si ce putem face pentru a intra in legatura cu oricare dintre angajatii care ne-ar pute aajuta sa rezolvam orice fel de probleme cu care am putea sa ne confruntam, si e bine sa stim ce se intampla, pentru ca oricand e posibil sa fim afectati de ceea ce se intampla in zecile de minute de lucrari de mentenanta.

Ne dorim sa imbunatatim sistemul informatic, de aceea, astazi 11 septembrie, intre 23:30 si 00:15, vor avea loc lucrari de mentenanta. In acest interval orar vor fi indisponibile: George Web si App, Operatiunile la ATM, POS nu vor fi impactate; Echipamentele MFM vor fi disponibile in modul ATM. Ramanem disponibili non-stop la *2227 sau +4021.40.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.

This post was last modified on sept. 11, 2023, 9:36 PM 21:36

Disqus Comments Loading...