iPhone 15 Pro: Lansare cu Schimbarea Apple cu care Ajunge din Urma Telefoanele Android

iPhone 15 Pro Lansare Schimbarea Apple Ajunge Urma Telefoanele Android

iPhone 15 Pro este pregatit de catre compania Apple pentru lansare in cursul zilei de 12 septembrie, iar conform celor mai recente informatii legate de lansare, se pare ca noua serie urmeaza sa ajunga cu 8 GB RAM, in loc de 6 GB RAM, ca tau ultimele 2, deci o crestere substantiala pe partea de memorie pentru ele.

iPhone 15 Pro ajunge din urma multe telefoane Android, care au de ani de zile 8 GB RAM implementati de catre producatori, insa asta n-ar mai trebui sa surprinda pe cineva, avand in vedere ca Apple nu a dus o lupta serioasa cu Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, Vivo, LG, Sony, in ceea ce priveste cantitatea de memorie RAM din telefoane.

Apple vrea sa ofere in continuare minim 128 GB spatiu de stocare pentru telefoanele sale din seria iPhone 15, asa cum s-a intamplat si cu modelele anterioare, ceea ce vine ca o veste excelenta, dar era ceva necesar, din moment ce rivalii celor din Cupertino ofera fix acelasi lucru pentru telefoanele proprii.

“În plus, vor fi prezentate și Insula dinamică a Apple. Pe de altă parte, seria Pro promite upgrade-uri de ultimă oră a procesorului, capacitatea Dram crescută și introduce un cadru din aliaj de titan-aluminiu. De asemenea, Pro Max intenționează să ridice fotografia mobilă la următorul nivel cu obiectivul său exclusiv periscop.”