X

CEC Bank isi AVERTIZEAZA Clientii cu o Informare de ULTIM MOMENT Astazi!

CEC Bank a emis o avertizare de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iar asta deoarece o informare publicat astazi de catre banca, ne aduce in atentie faptul ca in cursul zilei de maine urmeaza sa aiba o serie de lucrari de mentenanta care vor afecta functionalitatea anumitor servicii.

CEC Bank ne spune mai jos faptul ca intre orele 06:30 si 08:00 vor avea loc aceste lucrari de mentenanta pe care banca vrea sa le faca in ideea de a ii ajuta pe clienti sa se bucure de servicii de cea mai buna calitate in aceasta perioada, asa ca merita sa fim atenti la ceea ce ni se transmite chiar acum.

CEC Bank isi AVERTIZEAZA Clientii cu o Informare de ULTIM MOMENT Astazi!

Conform celor de la CEC Romania, vorbim despre indisponibilitate pentru serviciile de internet si mobile banking, asa ca daca aveati nevoie de acestea, e bine sa stiti ca nu le veti putea folosi in cursul diminetii de maine, deci rezolvati orice fel de probleme din timp, pentru a nu avea probleme cu gestionarea banilor.

CEC Romania nu e la prima lucrare de mentenanta de acest gen, asa ca multi dintre voi stiti deja cum se desfasoara aceste lucruri, asa ca trebuie sa fim mereu atenti la ceea ce ni se transmite, pentru a putea benficia de toate serviciile bancii, chiar atunci cand avem nevoie de ele, asa cum facem zilnic.

Vă informăm că miercuri, 13 septembrie 2023, în intervalul orar 6:30-8:00, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, serviciile de Internet și Mobile Banking vor fi indisponibile. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

This post was last modified on sept. 12, 2023, 5:53 PM 17:53

Disqus Comments Loading...