LIDL Romania SURPRINDE Clientii Romani, ce da GRATUIT prin Toate Magazinele

LIDL Romania SURPRINDE Clientii Romani GRATUIT Toate Magazinele

LIDL Romania surprinde in mod oficial clientii din toata tara, iar asta pentru ca a dezvaluit ceea ce ofera gratuit prin intermediul magazinelor din toata tara in aceasta perioada, iar asta deoarece vorbim despre o noua promotie legata de produsele care sunt la vanzare doar saptamana aceasta, pentru toti romanii interesati de ele.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre produsele in stil iberic de la Sol Y Mar, care ne aduc sansa de a castiga o serie de premii care sunt oferite gratuit in aceasta perioada de catre lantul de supermarket-uri, daca dorim sa profitam de aceasta promotie, atat timp cat ea este disponibila pentru noi in toata tara.

LIDL Romania SURPRINDE Clientii Romani, ce da GRATUIT prin Toate Magazinele

Conform celor de la LIDL, daca vom cumpara produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale, dar includem si macar unul Sol Y Mar, atunci avem sansa de a castiga un robot de bucatarie KitchenAid, 5 blendere Philips, dar si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 de LEI fiecare, chiar acum.

LIDL ne spune ca trebuie sa introducem codurile de pe bonurile de cumparaturi pe website-ul sau, ori sa trimitem prin SMS la un numar special acel cod, iar abia apoi vom fi in mod oficial inscrisi pentru a participa la aceasta campanie speciala, asa ca e bine sa stim ce se intampla in aceasta perioada.

CONCURS! Ce rețete în stil iberic îți vin în minte când te gândești la premiile săptămânii ? Poți câștiga un KitchenAid, un blender Philips sau un voucher Lidl! Ia cel puțin un produs #SolYMar pe un bon de minimum 70 de lei și înscrie-te în concurs.