WhatsApp Anunta Oficial Lansarea unei SCHIMBARI Mari pentru iPhone si Android

WhatsApp Anunta Oficial Lansarea SCHIMBARI Mari iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare grad de utilizare in toata lumea cu peste 2 miliarde de oameni care o folosesc de pe iPhone si Android, are anuntata in mod oficial lansarea unei noi schimbari foarte importante, una care a fost ceruta inca de acum cativa ani buni de catre foarte multe persoane.

WhatsApp a decis sa anunte in mod oficial lansarea unei schimbari in baza careia putem sa trimitem clipuri video in format HD catre alti oameni cu telefoanele iPhone si Android, asta la putin timp dupa ce a fost decisa lansarea posibilitatii de a trimite inclusiv poze in format HD catre alte persoane.

WhatsApp Anunta Oficial Lansarea unei SCHIMBARI Mari pentru iPhone si Android

Conform celor de la WhatsApp Messenger, aceasta optiune este disponibila pentru utilizatorii din intreaga lume in mod predefinit, astfel ca oricine poate sa profite de ea, mai ales ca vorbim despre o calitate mult mai buna pentru clipurile video care sunt trimise in acest mod catre oricare alte persoane, oricand.

WhatsApp Messenger vrea sa le ofere utilizatorilor cele mai bune functii tot timpul, iar asta ne va aduce si mai multe schimbari bune de aceste gen in viitor, doar ca trebuie sa asteptam pentru ca ele sa fie disponibile treptat, chiar daca sunt cerute de multa vreme, implementarea fiind facuta greu.

Clar și clar și trimis în chat. lansăm videoclipuri HD pe WhatsApp. Distribuiți momente epice în videoclipuri HD. Acum nu vei pierde niciodată nimic.