iPhone 15 in Romania la eMAG, Anuntul privind Precomenzile pentru Telefoane

iPhone 15 Romania eMAG Anuntul Precomenzile Telefoane

iPhone 15 in Romania la eMAG va fi disponibil pentru precomanda impreuna cu iPhone 15 Pro, cel mai mare magazin online din Romania anuntand in mod oficial planul de a oferi seria pentru clientii interesati, iar daca vreti sa beneficiati de tot, atunci in aceasta pagina si in aceasta pagina sunt disponibile preinscrierile chiar acum.

iPhone 15 si iPhone 15 Pro la eMAG vor fi disponibile pentru precomanda incepand cu data de 15 septembrie, la ora 15:00, astfel ca de atunci vom avea ocazia de a lansa cate o precomanda pentru oricare dintre aceste doua modele, dar deocamdata nu se stie si la ce preturi vor fi ele disponibile in mod oficial.

eMAG lanseaza precomenzile pentru iPhone 15 in aceasta pagina si iPhone 15 Pro in aceasta pagina pe 15 septembrie cu multi romani care vor fi mai mult ca sigur dornici sa profite de ceea ce ofera compania Apple pentru toata lumea cu noile modele, insa desigur ca va trebui sa va grabiti sa faceti precomanda, pentru a nu rata sansa de a cumpara modelul dorit.

Precomenzile pentru iPhone 15 si iPhone 15 Pro la eMAG vor incepe pe 15 septembrie, dar nu este clar daca livrarile vor incepe pe 22 septembrie, sau vom avea de asteptat mai mult pana cand vom avea ocazia de a le primi acasa, as aca e bine sa va pregatiti pentru o asteptare de minim o saptamana.

Lupta pentru Titan e strânsă.​ Vrei să fii tu primul care-și ia iPhone 15 Pro ? ​A venit iPhone 15.​ Și dacă alegi să ți-l iei de pe eMAG, e magic. Entuziasmagic.​ Fuga pe link și înscrie-te pentru precomandă.