X

America Express: Anunturi de ULTIMA ORA privind PERICOLELE Infruntate de Concurenti

America Express, cel mai popular reality show al momentului din Romania la ora actuala, este foarte competitiv, dar in acelasi timp este si foarte periculos, iar asta pentru ca locatia in care se afla concurentii pentru a parcurge Drumul Soarelui, a trecut printr-o serie de fenomene meteorologice foarte intense.

America Express are prezentat mai jos jurnalul de calatorie pentru episodul 2, cel in care concurentii au trecut prin eruptia unul vulcan, un cutremur, dar si prabusirea unui drum, Irina Fodor explicand cat de periculos poate fi Drumul Soarelui, Antena 1 incercand sa-i tina pe concurenti in deplina siguranta in competitie.

America Express: Anunturi de ULTIMA ORA privind PERICOLELE Infruntate de Concurenti

Drumul Soarelui a adus in primul episod foarte multe controverse, foarte multe momente extrem de interesante, astfel ca America Express a intrat deja in atentia foarte multor romani, care sunt dornici sa vada cat mai multe dintre surprizele prin care vor trece concurentii, dar si cum se vor descurca, in final.

America Express are deja dezvaluite cate dintre surprizele care ii asteapta pe concurenti inclusiv in cadrul episoadelor urmatoare, iar asta pentru ca Antena 1 a gandit foarte multe provocari extrem de serioase, care vor pune la incercare concurentii pentru a da tot ceea ce au mai bun in ei in momentul de fata.

Jurnal de călătorie, America Express – Drumul Soarelui, experiența fresh oferită de Kaufland Romania ! Vezi CHIAR ACUM episodul 2! Jurnal de călătorie, episodul 2. Irina Fodor a dezvăluit ce pericole au existat pe Drumul Soarelui: „A erupt un vulcan, a fost cutremur, s-a prăbușit drumul”. Ce detalii au ieșit la iveală: „Cred că am 12 alerte pe telefon de la autorități!”

This post was last modified on sept. 15, 2023, 11:19 AM 11:19

Disqus Comments Loading...