BCR Romania: Informarea Oficiala privind SCHIMBARILE pentru Clientii din Romani

BCR Romania Informarea Oficiala SCHIMBARILE Clientii Romani

BCR Romania, una dintre institutiile financiare cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte pe clientii din toata Romania in legatura cu schimbarile pe care le-a facut pentru a le oferi acestora experientele cele mai bune cand vine vorba despre utilizarea aplicatiei de mobile banking George.

BCR Romania explica mai jos ca versiunea cea mai recenta a aplicatiei George pentru iPhone si Android aduce o serie de schimbari de interes, primele dintre ele avand legatura cu design-ul pe care il are aceasta, astfel ca ar trebui sa beneficiem de o experienta vizuala imbunatatita multumita noutatilor acestora.

BCR Romania: Informarea Oficiala privind SCHIMBARILE pentru Clientii din Romani

Mai mult decat atat, multumita modificarilor de design pe care BCR le-a facut pentru aplicatia George, avem ocazia de a ne bucura inclusiv de posibilitatea de a vedea mai usor detaliile cardurilor, dar si PIN-ul acestora, ele fiind acum afisate prin simpla apasare a unor butoane, mai usor de gasit in interfata.

BCR spune deasemenea ca a implementat in cadrul aplicatiei sale si un ghid pentru copiii care vor sa invete cum sa-si gestioneze mai usor banii, astfel ca George Junior este disponibil acum in cadrul aplicatiei, iar mai multe detalii despre ceea ce ofera, gasiti atat pe website, cat si in cadrul aplicatiei in sine.

George vine cu noi surprize, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cea mai recentă versiune adaugă un plus de stil cu noi avatare pentru produse și tranzacții, iar detaliile cardului și PIN-ului vor fi disponibile sub două butoane. Dar asta nu e tot! Un nou membru se alătură echipei: George Junior! Un ghid pentru copii pentru aventura educației financiare.