X

ENEL: Mesajul Oficial cu o Instiintare IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

ENEL, unul dintre principalele grupuri de energie care la ora actuala activeaza in Romania si furnizeaza energie electrica pentru un numar foarte mare de romani, a decis sa aduca in atentia oamenilor o instiintare cu privire la felul in care pot transmite mai usor indexul pentru consumul pe care il inregistreaza.

ENEL explica mai jos faptul ca putem sa folosim atat aplicatia MyENEL, cat si platforma online a companiei, pentru a transmite foarte rapid indexul autocitit cu date despre consumul pe care l-am inregistrat lunar pentru gazele naturale si electricitatea pe care le consumam in mod curent, totul fiind recomandat de ceva vreme.

ENEL: Mesajul Oficial cu o Instiintare IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

Conform celor de la ENEL Romania, daca trimitem in mod constant indexul autocitit, vom ave afacturi mai exacte pentru consumul pe care-l avem, dar vom avea si facturi de regularizare fara sume suplimentare de plata, iar platformele sunt suficient de usor de utilizat, astfel incat aproape oricine sa o poata face.

ENEL Romania stie foarte bine cat de multi romani se pot bucura de servicii de acest gen, astfel ca le recomanda in mod constant sa foloseasca platforma pentru a avea parte de cele mai exacte facturi in fiecare luna, dar si in fiecare semestu, pentru a nu fi nevoie sa plateasca facturi de regularizare mult mai mari.

Foloseșlte aplicația MyEnel de fiecare dată când vrei să ne transmiți indexul la energie electrică și gaze naturale. E foarte simplu: intri în contul tău, apoi în secțiunea „Index”, unde introduci valoarea consumului. Când ne transmiți indexul, asigură-te că ești în perioada din lună în care poți face asta.

Este important să citești și să ne transmiți periodic indexul, ca să emitem facturile pe baza consumului tău real de energie. Intră și află cum să descarci și să instalezi MyEnel. Odată instalată, vei putea folosi aplicația și să ai acces rapid la facturi ori să verifici soldul!

This post was last modified on sept. 15, 2023, 2:17 PM 14:17

Disqus Comments Loading...