X

Ministrul Economiei: Decizia IMPORTANTA pentru Romani, Noi Investitii Straine in Romania

Ministrul Economiei a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta cu privire la o serie de investitii care au fost pregatite pentru Romania, iar asta deoarece compania GKSD a discutat cu oficialii romani cu privire la banii pe care vrea sa ii investeasca in Romania in viitor, daca va avea si beneficiile dorite.

Ministrul Economiei explica mai jos cum au decurs discutiile cu reprezentantii grupului care este interesat de Romania, iar investitia va fi una foarte importanta pentru tara noastra, existand sanse ca ea sa fie dusa la bun sfarsit, mai multe detalii despre tot fiind disponibile mai jos.

“Crește numărul investitorilor interesați de oportunitățile de afaceri din România: astăzi GKSD Investment Holding a avut discuții de prospectare la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului! Astfel, în scopul identificării unor domenii cu potențial pentru realizarea investițiilor, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea, a avut o întâlnire de lucru cu o delegație a grupul italian.

Condusă de domnul Kamel Ghribi, președinte GKSD Investment Holding și președinte al Policlinicii San Donato. Cu ocazia acestei întrevederi, ministrul român a ținut în primul rând să mulțumească în mod deosebit medicului Youssef Tammam, profesor doctor, specialist în chirurgie cardiacă pentru copii și pentru adulți, prezent alături de membrii delegației grupului în calitatea de Director Medical Internațional al Grupului GKSD Healthcare M&C.

Pentru întregul efort depus de acesta pentru a readuce speranța unei vieți normale în rândul familiilor a mii de pacienți români operați cu succes de-a lungul carierei sale. În cadrul discuțiilor, reprezentanții GKSD și-au manifestat interesul pentru a-și crește prezența pe piața românească, în contextul în care există deja un acord de cooperare în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice.

Incheiat între Ministerul Sănătății din România și Grupul San Donato, în 2013. Totodată, au declarat că doresc să identifice noi domenii noi de cooperare și să își crească prezența în România, având în vedere că grupul italian are în portofoliu firme care activează în domenii diverse, de la servicii medicale, la construcții, energie și consultanță.

Ministrul Ștefan-Radu Oprea a declarat că economia românească are nevoie de investiții, mai ales în domeniul cercetării și al noilor tehnologii, iar expertiza GKSD Investment Holding este binevenită. În ceea ce privește alte domenii de interes care ar putea fi explorate, demnitarul a menționat energia regenerabilă, energia pe bază de hidrogen sau exploatare energiei eoliene offshore.”

This post was last modified on sept. 15, 2023, 1:45 PM 13:45

Disqus Comments Loading...