X

Formula 1: Decizia Mercedes de ULTIMA ORA Anuntata privind Lewis Hamilton

Formula 1 este mereu sursa de controverse, iar o decizie foarte importanta luata de catre Mercedes cu privire la Lewis Hamilton ajunge in atentia noastra, pentru ca vorbim despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre lumea sportului, pentru ca seful echipei, Toto Woff, spune ca echipa se uita cu atentie la un proces deschis de Felipe Massa.

Formula 1 a trecut in 2008 printr-un scandal urias dupa Crashgate, cei de la Renault fiind in prim-plan atunci, iar Lewis Hamilton a castigat titlul de campion dupa acea cursa, insa Felipe Massa deschide acum un proces pentru a i-l lua, acuzand faptul ca a fost “furat”, si ca britanicul nu trebuie sa castige titlul de campion atunci.

Formula 1 nu a fost prea “darnica” cu Lewis Hamilton si Mercedes in ultimii ani, asa ca acum echipa se uita cu atentie la procesul deschis de Felile Massa, pentru ca vedea daca exista oportunitatea deschiderii unuia propriu in urma titlului pierdut de britanic in 2021 in urma unei decizii a unui director de cursa, recunoscuta de FIA.

“Situația lui Massa este interesantă de urmărit și nu ceva ce a văzut cineva venind. Regulile sunt destul de clare în Formula 1. Există un caz civil în spatele lui? Cu siguranță va crea un precedent. Da, ne uităm de pe margine cu curiozitate. Și FIA a comentat cursa din 2021, cu o declarație clară.

Deci, de aceea îl privim cu interes. Massa a luat acțiuni legale în cazul „crashgate” în 2008, când a pierdut titlul în fața lui Hamilton. La Marele Premiu de la Singapore din acel an, Massa era lider, când Renault a orchestrat o prăbușire a lui Nelson Piquet Jr, în beneficiul coechipierului său Fernando Alonso.”

This post was last modified on sept. 16, 2023, 11:24 AM 11:24

Disqus Comments Loading...