America Express: VIDEO de ULTIMA ORA al Antena 1 din Noul Sezon al Competitiei

America Express VIDEO ULTIMA ORA Antena 1 Noul Sezon Competitiei

America Express, unul dintre reality show-urile cele mai populare din toata Romania la ora actuala, continua cu un nou sezon in momentul de fata, iar fanii din toata Romania au ocazia de a vedea un video extrem de interesant cu surprizele care au fost dezvaluite in cadrul sezonului 3, iar asta pentru ca exista foarte multe.

America Express are dezvaluite in clipul video de mai jos cateva dintre experientele prin care a trecut Marius Damian, una dintre vedetele care au participat la competitie, iar in baza imaginilor de mai jos puteti vedea cat de mult s-au distrat unii concurenti, dar si cat de dificila este competitia in care participa.

America Express: VIDEO de ULTIMA ORA al Antena 1 din Noul Sezon al Competitiei

Noul sezon al America Express are dezvaluite deja in cadrul platformei de streaming video la cerere a Antena 1 mai multe dintre episoadele pe care romanii din intreaga tara le pot urmari, iar asta pentru ca inca exista multe surprize care vor fi dezvaluite la TV in cursul saptamanilor urmatoare, dupa cum prea bine stiti.

America Express are foarte multi urmaritori in momentul de fata, interesul vis-a-vis de competitie fiind unul extrem de mare, iar asta pentru ca exista multe controverse, dar si surprize extrem de bune pentru toti cei care vor sa vada cum se descurca vedetele in cadrul provocarilor care ne sunt dezvaluite.

Marius Damian: “Acest sezon oferă cea mai completă plajă de sentimente, de senzații de culori…”. Vezi episodul 3 din Jurnal de călătorie.