X

CEC Bank: IMPORTANTA Instiintare Oficiala in Atentia Tuturor Clientilor Romani

CEC Bank le transmite in mod oficial clientilor din toata Romania un foarte important anunt oficial despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca vorbeste despre o serioasa problema care inca afecteaza Romania, mai exact atacurile de tip phishing, ele dand foarte multe batai de cap foarte multor oameni, din pacate.

CEC Bank explica mai jos ceea ce ar trebui sa stie romanii care vor sa se protejeze de aceste tipuri de atacuri, iar asta pentru ca numarul tot mai mare al acestora poate fi o problema extrem de serioasa in foarte multe situatii, mai ales ca vorbim despre multi oameni care pot fi foarte usor pacaliti de ceea ce se intampla.

CEC Bank: IMPORTANTA Instiintare Oficiala in Atentia Tuturor Clientilor Romani

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la CEC Romania ne pun in vedere mesaje care sunt gandite pentru a genera o stare de teama in randul oamenilor, o teama nejustificata ca urmeaza sa se intample ceva rau, cand in relaitate situatia este una inventata doar pentru a ii pacali pe cei care nu stiu cum sa se protejeze.

CEC Romania stie foarte bine cat de periculoase pot fi campaniile de tip phishing de acest gen, iar asta pentru ca exista destui romani care au cazut in plasa hackerilor, iar din pacate banii pe care ei ii pot pierde in asemenea situatii, pot fi extrem de dificil de recuperat, deci e bine sa ne pazim de orice fel de probleme de acest gen.

În cazul în care ai primit sau vei primi un e-mail sau SMS atribuit CEC Bank, cu un subiect de genul “Atenționare/Factură/Transfer de bani”, te rugăm să verifici cu atenție conținutul și expeditorul și să ștergi aceste mesaje fără a deschide fișierele sau a accesa link-urile.

Acestea pot afecta computerul sau dispozitivul tău mobil. CEC Bank nu trimite astfel de informări, nu-ți cere să te autentifici de urgență, să îți verifici contul sau cardul și nici nu-ți solicită plata în acest mod a facturilor sau a oricăror servicii furnizate.

This post was last modified on sept. 19, 2023, 3:20 PM 15:20

Disqus Comments Loading...