X

ENEL: Mesajul foarte IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania Transmis Astazi

ENEL, compania de energie cu foarte multi romani carora le furnizeaza servicii de gaze naturale si energie electrica la ora actuala, a decis sa aduca in atentia oamenilor ceea ce le ofera gratuit daca aleg sa-si activeze factura electronica, livrabila prin SMS sau e-mail, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos.

ENEL le cere de foarte multa vreme clientilor din Romania sa isi activeze factura electronica, astfel incat sa primeasca foarte rapid prin e-mail factura care le-a fost emisa, iar asta deoarece vorbim despre o facilitate menita sa simplifice foarte mult viata oamenilor, dar oamenii trebuie sa si accepte asta.

ENEL: Mesajul foarte IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania Transmis Astazi

Conform celor de la ENEL Romania, daca alegem sa participam la aceasta promotie speciala, avem sansa de a castiga unul dintre cele 15 premii in valoare de 500 de LEi fiecare, bani care pot fi folositi inclusiv pentru plata facturilor la energie electrica, daca dorim sa facem acest lucru dupa aceea.

ENEL Romania deruleaza aceasta promotie speciala pana in data de 31 octombrie, astfel ca avem suficient timp la dispozitie pentru a participa la ea, dar desigur ca trebuie sa respectam regulamentul de participare pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite chiar acum.

Alege să-ți activezi factura în format electronic, ca să o primești prin SMS sau e-mail, și poți câștiga, lunar, un aparat de aer condiționat eficient energetic din oferta noastră ori unul dintre cele 15 premii în valoare de 500 de lei fiecare! Activează factura prin SMS aici. Factura prin e-mail o poți activa aici.

Consultă regulamentul integral al campaniei valabile până pe 31 octombrie 2023 aici. #FiiSmartPeEnergie și alege să primești factura prin SMS sau e-mail ca să contribui direct și la protejarea mediului!

This post was last modified on sept. 19, 2023, 11:01 AM 11:01

Disqus Comments Loading...