X

LIDL Romania: Vestea de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii, ce da GRATUIT!

LIDL Romania, unul dintre principalele lanturi de supermarket-uri de la care milioane de romani cumpara anual produsele dorite, a decis sa-i anunte pe toti oamenii in legatura cu decizia pe care a luat-o pentru a le oferi in mod gratuit o serie de surprize extrem de interesante, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de o serie de premii, daca aleg sa cumpere produsele frantuzesti din colectia Duc de Coeur, si vorbim despre un robot de bucatarie KitchenAid, 5 friteuze Tefal, dar si 10 vouchere de cumparaturi de 300 de LEI fiecare.

LIDL Romania: Vestea de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii, ce da GRATUIT!

Conform celor de la LIDL, pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste premii, trebuie sa cumparam produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din tara, printre care sa se numere si unul din campania Duc de Coeur, astfel ca doar asa avem sansa de a ne inscrie in promotie.

LIDL explica deasemenea mai jos faptul ca dupa ce facem aceste cumparaturi, trebuie sa inscrie bonurile in cadrul website-ului pentru a benfeicia de premiile care sunt oferite in momentul de fata, asa ca merita sa avem in atentie premiile speciale care sunt oferite pentru noi, chiar daca temporar.

Imaginează-ți că tocmai ai câștigat unul dintre premiile săptămânii! Ce rețete ai încerca folosind un KitchenAid sau o friteuză Tefal? Dar cu un voucher Lidl de 300 lei ce bunătăți ai lua? Înscrie-te pe site cu un bon de minimum 70 de lei, cu cel puțin un produs #DucDeCoeur.

This post was last modified on sept. 19, 2023, 4:13 PM 16:13

Disqus Comments Loading...