Marcel Bolos ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara, prin 2 anunturi de ultim moment, despre ceea ce a decis Guvernul sa faca pentru oameni, iar asta in ideea in care programul Fidelis revine in tara noastra cu o dobanda mai buna pentru donatorii de sanger, dupa cum puteti vedea si mai jos.
Marcel Bolos vorbeste deasemenea inclusiv despre suma de 7.34 miliarde de LEI, care a fost alocata pentru 174 de proiecte de investitii, ele creand nu mai putin de 25.000 de locuri de munca in Romania in ultimii ani, si mai multe detalii despre ceea ce transmite in mod oficial ministrul, aveti in informarea de mai jos.
“𝐅𝐢𝐝𝐞𝐥𝐢𝐬 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐚̆ 𝐝𝐨𝐛𝐚̂𝐧𝐝𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢. 𝟔.𝟗𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢 au salvat în 2023 investitorii-donatori care s-au alăturat campaniei „România are sânge de rocker, acum și de investitor”. Și au #investit peste 𝟓 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢. De azi, împreună cu Morning Glory cu Răzvan Exarhu dăm startul unei noi ediții de #Fidelis, în care oferim cea mai bună dobândă donatorilor de sânge.
Dacă nu știi despre ce este vorba: 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟏𝟖 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝟑 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 poți să îți investești economiile în titlurile de stat #Fidelis. Este o modalitate sigură prin care faci ca banii să producă pentru tine, 𝐜𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐮𝐥 𝐧𝐮 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐧𝐮 𝐭̦𝐢 𝐬𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧. Mai mult, poți să scoți banii oricând vrei. Cei cu suflet mare care au donat sânge în 2023 primesc cea mai mare dobândă, 7,25% în loc de 6,25%, cât ar fi primit în mod normal.
În plus, pragul minim de la care pot investi este de 500 lei, față de 5.000 pentru cei care nu sunt donatori. Găsiți toate informațiile pe site-ul Ministerul Finanţelor. N-aș spune ca formă de stimulare, ci mai degrabă ca formă de apreciere pentru că aleg să dăruiască viață celor aflați în nevoie. 𝟕,𝟑𝟒 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢. 𝟏𝟕𝟒 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 ,𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟐𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐚̆ 𝐧𝐨𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐞.
Este bilanțul remarcabil al schemei de ajutor de stat 807/2014, cu impact semnificativ asupra dezvoltării și rezilienței economiei. Vorbim despre investiții de mare anvergură. Care au dus la creșterea producției în numeroase sectoare, la dezvoltarea tehnologică și la crearea de noi locuri de muncă.
Principalele sectoare de activitate susținute cu ajutor de stat au fost: industria auto, industria produselor electrocasnice, industria aeronautică, industria alimentară, industria materialelor de construcții, producția de mașini și utilaje, servicii medicale, turism. Las în comentarii lista cu proiectele aprobate spre finanțare.