X

Marcel Bolos: 2 Anunturi de ULTIM MOMENT care Vizeaza MILIOANE de Romani din Tara!

Marcel Bolos ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara, prin 2 anunturi de ultim moment, despre ceea ce a decis Guvernul sa faca pentru oameni, iar asta in ideea in care programul Fidelis revine in tara noastra cu o dobanda mai buna pentru donatorii de sanger, dupa cum puteti vedea si mai jos.

Marcel Bolos vorbeste deasemenea inclusiv despre suma de 7.34 miliarde de LEI, care a fost alocata pentru 174 de proiecte de investitii, ele creand nu mai putin de 25.000 de locuri de munca in Romania in ultimii ani, si mai multe detalii despre ceea ce transmite in mod oficial ministrul, aveti in informarea de mai jos.

โ€œ๐…๐ข๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฌ ๐ซ๐ž๐ฏ๐ข๐ง๐ž ๐œ๐ฎ ๐œ๐ž๐š ๐ฆ๐š๐ข ๐›๐ฎ๐ง๐šฬ† ๐๐จ๐›๐šฬ‚๐ง๐๐šฬ† ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐๐จ๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ๐ข. ๐Ÿ”.๐Ÿ—๐ŸŽ๐ŸŽ ๐๐ž ๐ฏ๐ข๐ž๐ญฬฆ๐ข au salvat รฎn 2023 investitorii-donatori care s-au alฤƒturat campaniei โ€žRomรขnia are sรขnge de rocker, acum ศ™i de investitorโ€. ศ˜i au #investit peste ๐Ÿ“ ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐š๐ซ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ข. De azi, รฎmpreunฤƒ cu Morning Glory cu Rฤƒzvan Exarhu dฤƒm startul unei noi ediศ›ii de #Fidelis, รฎn care oferim cea mai bunฤƒ dobรขndฤƒ donatorilor de sรขnge.

Dacฤƒ nu ศ™tii despre ce este vorba: ๐ขฬ‚๐ง๐ญ๐ซ๐ž ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ซ๐ข๐ž ๐ฌฬฆ๐ข ๐Ÿ‘ ๐จ๐œ๐ญ๐จ๐ฆ๐›๐ซ๐ข๐ž poศ›i sฤƒ รฎศ›i investeศ™ti economiile รฎn titlurile de stat #Fidelis. Este o modalitate sigurฤƒ prin care faci ca banii sฤƒ producฤƒ pentru tine, ๐œ๐šฬ‚๐ฌฬฆ๐ญ๐ข๐ ๐ฎ๐ฅ ๐ง๐ฎ ๐ขฬ‚๐ญฬฆ๐ข ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ข๐ฆ๐ฉ๐จ๐ณ๐ข๐ญ๐š๐ญ ๐ฌฬฆ๐ข ๐ง๐ข๐œ๐ข ๐ง๐ฎ ๐ญฬฆ๐ข ๐ฌ๐ž ๐ฉ๐ž๐ซ๐œ๐ž๐ฉ๐ž ๐œ๐จ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ข๐จ๐ง. Mai mult, poศ›i sฤƒ scoศ›i banii oricรขnd vrei. Cei cu suflet mare care au donat sรขnge รฎn 2023 primesc cea mai mare dobรขndฤƒ, 7,25% รฎn loc de 6,25%, cรขt ar fi primit รฎn mod normal.

รŽn plus, pragul minim de la care pot investi este de 500 lei, faศ›ฤƒ de 5.000 pentru cei care nu sunt donatori. Gฤƒsiศ›i toate informaศ›iile pe site-ul Ministerul Finanลฃelor. N-aศ™ spune ca formฤƒ de stimulare, ci mai degrabฤƒ ca formฤƒ de apreciere pentru cฤƒ aleg sฤƒ dฤƒruiascฤƒ viaศ›ฤƒ celor aflaศ›i รฎn nevoie. ๐Ÿ•,๐Ÿ‘๐Ÿ’ ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐š๐ซ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ข. ๐Ÿ๐Ÿ•๐Ÿ’ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ข๐ž๐œ๐ญ๐ž ๐๐ž ๐ข๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ญฬฆ๐ข๐ข ,๐ฉ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐Ÿ๐Ÿ“.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฅ๐จ๐œ๐ฎ๐ซ๐ข ๐๐ž ๐ฆ๐ฎ๐ง๐œ๐šฬ† ๐ง๐จ๐ข ๐œ๐ซ๐ž๐š๐ญ๐ž.

Este bilanศ›ul remarcabil al schemei de ajutor de stat 807/2014, cu impact semnificativ asupra dezvoltฤƒrii ศ™i rezilienศ›ei economiei. Vorbim despre investiศ›ii de mare anvergurฤƒ. Care au dus la creศ™terea producศ›iei รฎn numeroase sectoare, la dezvoltarea tehnologicฤƒ ศ™i la crearea de noi locuri de muncฤƒ.

Principalele sectoare de activitate susศ›inute cu ajutor de stat au fost: industria auto, industria produselor electrocasnice, industria aeronauticฤƒ, industria alimentarฤƒ, industria materialelor de construcศ›ii, producศ›ia de maศ™ini ศ™i utilaje, servicii medicale, turism. Las รฎn comentarii lista cu proiectele aprobate spre finanศ›are.

This post was last modified on sept. 19, 2023, 11:14 AM 11:14

Disqus Comments Loading...