X

Politia Romana Detaliaza Importanta Operatiune Fabrica de Vise

Politia Romana a decis sa detalieze o operatiune foarte importanta pe care a pus-o in aplicare in cursul acestei zile, ea avand denumiea Fabrica de Vise, iar in informarea de mai jos puteti citi scopul in care ea a fost derulata, si ce rezultate au fost inregistrate.

Operațiunea FABRICA DE VISE! Vape-ul, edibles, efecte psihoactive și despre cum poți să faci rău… totul detaliat în materialul de pe website. Cu intenția de a face bani, mai mulți indivizi au produs dispozitive de vapat și produse de tip „edibles” (jeleuri, prăjituri, drajeuri), ce aveau în compoziție substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Descoperindu-se, în cursul investigațiilor, substanțele HHC, HHC-P, HHC-O, H4CBD, THC-P și, în unele cazuri, inclusiv THC. Așa au ajuns să fie produse, pentru a fi vândute peste 100.000 de dispozitive de tip „VAPE”, preponderent pe piața online, dar și în magazine din centre comerciale.

În urma a celor peste 120 de percheziții, 42 de persoane urmează să fie aduse pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași. Toate substanțele enumerate mai sus sunt periculoase!

This post was last modified on sept. 19, 2023, 5:20 PM 17:20

Disqus Comments Loading...