X

Ministrul Sanatatii: Multiple Anunturi IMPORTANTE de ULTIMA ORA cu Decizii pentru Romani

Ministrul Sanatatii transmite in mod oficial multiple anunturi importante de ultima ora pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca vrea sa le aduca, initial, in atentie faptul ca primul centru de Mari Arsi de la Timisoara prinde contur, dupa foarte multa asteptare din partea oamenilor din tara.

Ministrul Sanatatii vorbeste deasemenea mai jos si despre investitii importante care sunt facute la iasi, insa si despre alte investitii importante care sunt realizate in tara la ora actuala, iar asta pentru ca Alexandru Rafila vrea sa ofere servicii medicale de cea mai buna calitate pentru cat mai multi dintre romani.

“Primul Centru de Mari Arși de la Timișoara prinde contur! În ciuda blocării proiectelor pentru centrele de mari arși de către miniștrii USR, Ministerul Sănătății doar într-un an a reușit să le repornească și să înceapă construcția efectivă a acestora! În maxim 2 ani, România va avea alte 26 de paturi de Terapie Intensivă pentru pacienții gravi și 26 de paturi de Terapie Intensivă Intermediară destinate recuperării acestora!

Coaliția PSD-PNL construiește spitale pentru oameni, USR scufundă România ori de câte ori are ocazia! PSD susține construcția Institutului de Boli Cardiovasculare de la Iași, dimensionat însă, nevoilor pacienților din Moldova
Ministrul Sănătății, Prof. dr. Alexandru Rafila și Secretarul de Stat Dr. Alexandru Rogobete s-au întâlnit cu Președintele Consiliului Județean Iași, domnul Costel Alexe.

Si au căzut de acord că Moldova are nevoie de Institut de Boli Cardiovasculare, însă acesta, trebuie sa fie dimensionat în așa fel încât să răspundă nevoilor cetățenilor și condițiilor de finanțare din Fonduri Europene. Ministerul Sănătății va sprijini în acest sens dezvoltarea institutului, care de altfel se află în subordinea sa, iar Consiliul Județean va întreprinde demersurile necesare pentru reîntregirea patrimoniului acestuia și transferul terenului către Ministerul Sănătății.

Buna-credință și interesul pentru pacienți, care nu au culoare politică, este abordarea corectă pe care Ministerul Sănătății o urmează cu consecvență în ultimii doi ani. Ministerul Sănătății a dotat Spitalul Municipal “Dr. Al. Simionescu” Hunedoara cu un RMN performant! Investiția s-a ridicat la 5.3 milioane de lei și a fost susținută din bugetul Ministerului Sănătății. Hunedorenii vor avea acces de acum la diagnostic imagistic performant, la ei acasă!

Grija pentru pacienți este prioritatea noastră și susținem autoritățile locale care au vocația construcției unui sistem de sănătate cât mai aproape de oameni! Febră, frisoane, tuse, durere de gât, nas înfundat, dureri musculare sau articulare, dureri de cap, oboseală. Simptomele gripei sunt bine cunoscute. Dar ele pot fi prevenite prin vaccinare. Vaccinul gripal e o metodă eficientă de protecție împotriva gripei.”

This post was last modified on sept. 21, 2023, 12:24 PM 12:24

Disqus Comments Loading...