X

Rompetrol: Anuntul privind Benzinariile, ce da GRATUIT Romanilor din Toata Tara

Rompetrol le vorbeste romanilor din toata tara despre decizia importanta pe care a luat-o, iar asta pentru ca vorbim despre o hotarare care le aduce romanilor posibilitatea de a se bucura de o serie de premii speciale, care sunt oferite celor care decis sa-si faca cumparaturile din locatiile din toata tara.

Rompetrol da gratuit 5 masini FIAT 500 romanilor din toata tara care sunt dornici sa participe la campania care este acum in plina desfasurare, iar asta pentru ca vrea sa convinga mai multi clienti din Romania sa se bucure de premii de acest gen, ele fiind unele de care foarte multa lume se poate bucura in orice moment.

Rompetrol: Anuntul privind Benzinariile, ce da GRATUIT Romanilor din Toata Tara

Conform celor de la Rompetrol, pentru a avea sansa de a participa la aceasta campanie speciala, nu trebuie decat sa cumparam produse din benzinariile din tara, si sa le inscriem in cadrul campaniei, dar numai daca avem si bonuri de minim 150 de LEI pentru cumparaturile pe care le-am realizat in locatiile companiei.

Rompetrol explica foarte clar aceste beneficii inclusiv pe website-ul sau, astfel ca oricare dintre romanii dornici sa profite de tot, pot sa afle in avans ceea ce se intampla si pot sa aleaga daca sa participe, sau nu, insa promotia este disponibila exclusiv pentru o perioada foarte limitata de timp in toata Romania.

Doar până pe 24 septembrie mai poți achiziționa puncte autocolante pentru a te bucura de reducerea produselor Fiat!​ Înscrie-te în Promoția de Vară Rompetrol până pe 8 Octombrie și intră în cursa pentru una din cele 5 mașini Fiat 500. Înscrie codul promo de pe oricare bon de minim 150 de lei prin:.

Sms la 1788*; Mesaj pe WhatsApp la numărul 0759 055 343​; Aplicația Rompetrol Go​; Pagina de campanie este pe website. Mai mult, beneficiezi de șanse duble dacă faci parte din programul de loialitate Rompetrol Go.

This post was last modified on sept. 21, 2023, 12:42 PM 12:42

Disqus Comments Loading...