X

Telekom: Hotararile pentru Clienti, ce da GRATUIT Milioanelor de Romani din Tara

Telekom, grup de telecomunicatii mobile care are milioane de clienti in toata tara, a decis sa anunte in mod public hotararile pe care le-a luat pentru ei, iar asta pentru ca vorbim despre decizia de a da gratuit premii celor care instaleaza aplicatia MyTelekom in iPhone sau Android, si o folosesc la nevoie.

Telekom explica mai jos faptul ca daca alegem sa folosim aplicatia MyTelekom pentru a plati facturi, a face reincarcari, sau alte actiuni, atunci avem salsa de a castiga unul dintre premiile pe care compania le ofera, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, exista foarte multe pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea.

Telekom: Hotararile pentru Clienti, ce da GRATUIT Milioanelor de Romani din Tara

Conform celor de la Telekom Romania, sunt oferite in mod gratuit telfeoane T-Phone Pro 5G, vouchere in valoare de 500 de LEI la partenerii care participa la aceasta campanie speciala in momentul de fata, dar si reduceri la achizitia de vouchere pentru alta parte dintre partenerii companiei, totul fiind foarte simplu gandit.

Telekom Romania explica mai jos cum putem sa profitam de acest sistem, iar asta pentru ca oricare dintre clientii care decid sa profite gratuit de tot, ar trebui sa se uite cu atentie la ceea ce ne este oferit, mai ales ca totul este disponibil exclusiv pentru o perioada limitata de timp in Romania acum.

Cu MyAccount câștigi în fiecare săptămână! Trebuie doar să intri în aplicatie, să răzuiesti cardul și să descoperi ce premiu ai primit! În plus, dacă plătești o factură sau reîncarci o cartelă, primești un premiu suplimentar. Îți administrezi serviciile Telekom simplu și rapid, de pe telefon sau laptop: reîncarci, verifici și plătești facturi, modifici abonamente.

This post was last modified on sept. 21, 2023, 1:10 PM 13:10

Disqus Comments Loading...