America Express: Episodul 4 din Drumul Soarelui si VIDEO cu Aventurile Concurentilor de la Antena 1

America Express Episodul 4 Drumul Soarelui VIDEO Aventurile Concurentilor Antena 1

America Express, cel mai popular reality show al Romaniei in momentul de fata, continua cu un nou video care ne prezinta episodul 4 din Drumul Soarelui, iar asta pentru ca la Antena 1 se cauta in mod constant metode de a-i tine pe romani “lipiti” de micile ecrane pentru a vedea ceea ce fac favoritii.

America Express are mai jos prezentate cele mai importante momente din episodul 4 din Drumul Soarelui, iar asta pentru ca provocarile la care sunt supuse vedetele din competitie ne aduc in atentie multe dintre surprizele majore pe care Antena 1 le-a gandit, si care ne fac sa fim atat de interesati de tot.

America Express: Episodul 4 din Drumul Soarelui si VIDEO cu Aventurile Concurentilor de la Antena 1

Antena 1 incearca sa ne arate realitatea din spatele provocarilor din cadrul America Express, care tin inclusiv vedetele “in priza” in cadrul fiecarui episod, iar asta pentru ca Drumul Soarelui este departe de a fi un sezon usor al competitiei, iar multi dintre cei care au participat la aceasta, au reusit sa se lamureasca in legatura cu acest lucru.

America Express are in mod constant dezvaluite surprizele majore prin care trec toti concurentii care participa pentru a castiga banii pusi “la bataie” in Drumul Soarelui, Antena 1 incercand sa provoace forate mult spectacol pentru toti cei care urmaresc extrem de atent evolutiile din cadrul fiecarei emisiuni pe care o putem viziona.

Jurnal de călătorie, America Express – Drumul Soarelui, experiența fresh oferită de Kaufland Romania! Vezi CHIAR ACUM episodul 4!