X

Marcel Bolos: Deciziile de ULTIMA ORA pentru Romania, MILIOANE de Oameni Instiintati

Marcel Bolos anunta deciziile de ultima ora pentru Romania, iar asta pentru ca milioane de romani au fost instiintati cu privire la ceea ce ar trebui sa stie in mod oficial in legatura cu investitiile care se fac in diverse domenii de activitate din Romania, ele fiind gandite pentru binele a milioane dintre oameni.

Marcel Bolos explica in mod oficial mai jos ceea ce ar trebui sa stie oricine cu privire la banii care sunt alocati pentru diverse tipuri de investitii, insa separat de asta vorbeste inclusiv despre banii care sunt trimisi pentru farmaciile din toata tara, astfel incat ele sa acopere multe dintre costurile necesare functionarii.

“Suntem ferm angajați să consolidăm proiectele de dezvoltare a infrastructurii. În special în domenii precum transportul, energia, sănătatea publică și educația, care sunt vitale dacă vrem să vorbim despre dezvoltare. Am transmis acest mesaj și vicepreședintelui Agenției de Cooperare Internațională a Japoniei (JICA), Mikio Hataeda, venit astăzi pentru prima oară în țara noastră.

Japonia este recunoscută pentru expertiza sa în aceste domenii, iar pentru noi este o oportunitate să întărim și dezvoltăm legăturile de cooperare internațională dintre cele două țări. Domnul vicepreședinte ne-a asigurat că sunt fericiți să ne sprijine eforturile pentru modernizare și îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

JICA ne sprijină deja cu finanțare pentru 27% din proiectul liniei de metrou M6, care va avea o lungime de 14,2 km și 12 stații. Deși au existat dificultăți în realizarea proiectului, în ultimele luni s-a avansat mult și sper să se continue în aceeași linie. Pe vremea când lucram în domeniul transporturilor m-am luptat pentru obținerea de fonduri pentru proiectele de modernizare a drumurilor naționale.

De construcție a tronsoanelor de autostradă, cale ferată, modernizare a infrastructurii portuare și aeroportuare. Și cu mândrie spun a proiectelor de metrou, investiții care au devenit finanțabile din fonduri europene, în urma negocierilor purtate de către echipa pe care o coordonam atunci cu reprezentanții European Commission (pentru cei care nu cunosc, așa s-au născut proiectele M5, prelungire M4, M6).

Astăzi am aprobat formalitățile necesare pentru ca să fie achitate aceste datorii pe care le aveam în acest domeniu, Casa de Sănătate. Am discutat cu domnul președinte al Casei de Asigurări de Sănătate, i-am promis că astăzi aprobăm aceste documente și dumnealui va continua formalitățile necesare pentru ca să ne putem achita aceste datorii. Sigur, pentru noi, bugetul pe care îl alocăm Casei de Asigurări de Sănătate este unul consistent, 55 de miliarde de lei la nivelul unui an și bugetul acesta crește de la an la an.”

This post was last modified on sept. 23, 2023, 9:48 AM 09:48

Disqus Comments Loading...