X

Orange: Instiintare pentru MILIOANE de Clienti, ce Ofera GRATUIT in Romania

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala cu peste 10 milioane de clienti in toata tara, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce le ofera gratuit chiar in acest moment, daca folosesc serviciile sale de ceva vreme, si puteti vedea mai jos beneficiile despre care vorbim.

Orange explica in mod oficial mai jos faptul ca, pentru clientii din Romania care au o vechime mai mare in retea, se ofera cate 512 MB de trafic de internet pentru fiecare an petrecut in retea, un bonus foarte util care ne ofera posibilitatea de a ne bucura de trafic de internet pentru utilizare in orice fel de conditii.

Orange: Instiintare pentru MILIOANE de Clienti, ce Ofera GRATUIT in Romania

Conform celor de la Orange Romania, bonusul de 512 MB de trafic de internet se ofera pentru fiecare an petrecut in retea, aparent fara o limita maxima, astfel ca in final ne-am putea bucura de foarte mult trafic de internet lunar pe care grupul de telecomunicatii sa ni-l ofere pentru a naviga pe internet in liniste.

Orange Romania mai are si alte beneficii ca parte a programului de loialitate Orange Thank You, ele fiind gandite pentru a ne oferi posibilitatea de a ne bucura de utilizarea in cele mai bune conditii a serviciilor pe care compania ni le pune la dispozitie in toata Romania in momentul de fata, dupa cum puteti vedea mai jos.

512 MB/lună pentru fiecare an petrecut la Orange. Bonusul se alocă pentru abonamentele de voce. Când împlinești cel puțin 1 an în rețea, activează acest bonus fie din contul My Orange, fie prin SMS la 321 cu textul DA. Odată activat, îl vei primi lunar automat. De exemplu, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de un bonus lunar de 4 GB.

This post was last modified on sept. 23, 2023, 9:06 AM 09:06

Disqus Comments Loading...