X

Volodimir Zelenski: Actiuni de ULTIMA ORA pentru Ucraina in Plin RAZBOI cu Rusia!

Volodimir Zelenski anunta o serie de actiuni de ultima ora luate pentru Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece presedintele ucrainean a decis sa participe la o serie de noi intalniri programate cu omologii sai americani, dar si din Canada, scopul fiind de a atrage si mai mult ajutor pentru tara sa.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre deciziile pe care le-a luat in acest sens, unele dintre ele fiind extrem de importante pentru viitorul Ucrainei, mai ales ca i s-a promis si mai mult ajutor in saptamanile urmatoare.

“Împreună cu Olena Zelenska, ei și-au exprimat recunoștința față de americani – oameni obișnuiți care au făcut și fac lucruri extraordinare la chemarea inimii lor.

Sunt oameni diferiți: medici și soldați, politicieni și oameni de afaceri, adulți și copii… ucraineni, americani. Nu există un suflet aici căruia să nu-i pese ce se întâmplă cu libertatea. Și nu există un singur suflet în Ucraina care să nu simtă recunoștință față de tine, America.

Pentru voi – oameni care ne ajută nu pentru că ar trebui, ci pentru că inima voastră nu vă permite să faceți altfel. Aceasta este umanitatea. Aceasta este ceea ce ne face Ucraina. Asta te face America.

Dacă America nu ar avea oameni cu inima atât de mare, nu ar mai fi nicio libertate în lume. Partea 2.

La Ottawa, împreună cu Olena Zelenska, s-au întâlnit cu guvernatorul general al Canadei Mary Simon și cu soțul ei Whit Fraser. Vă mulțumim pentru poziția fermă a Canadei în sprijinul suveranității și integrității teritoriale a țării noastre.

Suntem recunoscători guvernului canadian și întregului popor canadian pentru sprijinul lor sincer și puternic, pe care l-am simțit în special când a început invazia la scară largă. Pentru faptul că mii de oameni ai noștri și-au găsit refugiu în țara ta și tu ai grijă de ei cu toată căldura.

Ca întotdeauna, negocieri fructuoase cu premierul canadian Justin Trudeau. Printre problemele principale se numără nevoile de apărare ale Ucrainei, continuarea sprijinului financiar și umanitar pentru țara noastră, cooperarea economică și investițională. Vă mulțumim că sunteți alături de Ucraina pentru victoria noastră!”

This post was last modified on sept. 22, 2023, 10:40 PM 22:40

Disqus Comments Loading...