X

Orange isi AVERTIZEAZA Clientii, Instiintarea de ULTIM MOMENT pentru Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia milioanelor de clienti din toata tara o masura pe care ei o pot pune in practica pentru a se asigura de faptul ca nimeni nu le va putea folosi cartelele si eSIM-urile fara ca ei sa stie acest lucru.

Orange explica mai jos faptul ca este o idee foarte buna sa ne actualizam in mod constant PIN-ul pe care il folosim pentru cartelele SIM fizice, sau cele eSIM, iar asta pentru ca in acest fel, daca telefonul nostru ajunge sa fie furat de cineva, sau doar cartela SIM, ea nu poate fi refolosita de acea persoana.

Orange isi AVERTIZEAZA Clientii, Instiintarea de ULTIM MOMENT pentru Romani

Masura pe care Orange Romania ne-o recomanda in momentul de fata este una extrem de buna, una care ne poate oferi un nivel suplimentar de siguranta in situatia in care devenim victima unor hoti, iar desigur ca e bine sa fim mereu vigilenti, mai ales ca oricand se poate intampla acest lucru, din pacate pentru noi.

Orange Romania nu este singura companie care face recomandari de acest gen, iar serviciile sale nu sunt singurele in cazul carora ar trebui sa existe protectie de acest gen, asa ca putem folosi aceste recomandari inclusiv pentru a proteja serviciile oferite de catre alte companii din tara in momentul de fata.

Pentru a evita utilizarea abuziva a serviciilor tale mobile de catre persoane neautorizate, iti recomandam sa personalizezi cat mai frecvent codul PIN. O poti face direct din meniul de setari al dispozitivului tau mobil. Indiferent daca folosesti eSIM sau o cartela SIM, codul PIN initial este 0000.

This post was last modified on sept. 24, 2023, 12:16 PM 12:16

Disqus Comments Loading...