X

Vodafone: Vestile pentru Romani, ce da GRATUIT Clientilor din Tara Acum!

Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, a decis sa-i informeze pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar acum, daca decid sa participe la o promotie speciala, derulata in Romania doar pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone vorbeste mai jos despre faptul ca daca urmarim canalul de televiziune TV Paprika si raspundem la intrebarea de mai jos, avem ocazia sa castigam o friteuze dubla cu aer cald HISENSE, una care ar putea fi folosita de catre un numar foarte mare de romani in orice moment, daca vor acest lucru.

Vodafone: Vestile pentru Romani, ce da GRATUIT Clientilor din Tara Acum!

Conform celor de la Vodafone Romania, vorbim despre o promotie care este desfasurata pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata, iar asta pentru ca trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce spune compania, pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite oficial.

Vodafone Romania stie foarte bine ca exista foarte multi romani care vor sa se bucure de ceea ce are de oferit, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la aceasta promotie, atat timp cat ea mai este disponibila, inainte sa dispara pentru totdeauna din cadrul website-ului si a aplicatiei operatorului.

Vodafone, TV Paprika și Hisense te invită la CONCURS! Urmărește pe TV Paprika noua emisiune “Deserturi Magice cu Prăjiturela”, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20.30. Răspunde corect la întrebarea de mai jos, și poți câștiga o Friteuză dublă cu aer cald HISENSE. Care sunt cele trei rețete dulci pregătite de Prăjiturela în emisiunea din 23 septembrie de pe TV Paprika, de la ora 20.30?

This post was last modified on sept. 24, 2023, 12:00 PM 12:00

Disqus Comments Loading...