X

Volodimir Zelenski: Deciziile IMPORTANTE pentru Ucraina Confirmate in mod Oficial!

Volodimir Zelenski a decis sa confirme in mod oficial deciziile importante luate pentru Ucraina de catre tarile care o ajuta in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca acum vorbim despre un nou pachet de ajutor militar care ii este trimis, de aceasta data din Canada, una dintre tarile care a sustinut-o cel mai mult in perioada razboiului.

Volodimir Zelenski explica mai jos ceea ce presupune acest ajutor militar pe care Canada il ofera, iar asta deoarece vorbim despre arme si munitie care vor fi extrem de utile pentru tara, si despre care trebuie sa stie toti cei care o sustin in momentul de fata.

“Am primit un nou pachet de sprijin pentru apărare – vehicule blindate de luptă și vehicule blindate de evacuare.

Întărirea scutului nostru de aer a fost discutată în detaliu. Apreciez foarte mult decizia Canadei de a se alătura pregătirii piloților F-16.

A fost semnat un Acord de Liber Schimb actualizat. Aceasta va deveni baza pentru reconstrucția Ucrainei. Canada este unul dintre cei mai mari donatori ai noștri, asta este foarte important. Și sunt recunoscător pentru disponibilitatea de a continua un astfel de sprijin.

Au fost, de asemenea, discutate diverse aspecte ale formulei noastre de pace. Printre altele, ceea ce privește justiția – condamnarea Rusiei pentru agresiune și compensarea tuturor prejudiciilor cauzate de aceasta. Mulțumim Canadei și pentru că ne-ați sprijinit munca de organizare a Summit-ului pentru pace globală.

Mulțumesc lui Justin Trudeau pentru decizia guvernului său de a cumpăra un nou lot de rachete pentru sisteme de apărare aeriană pentru nevoile Ucrainei. Acest lucru este foarte oportun, având în vedere atacurile zilnice cu rachete rusești și „shahedurile” iraniene asupra orașelor noastre și a infrastructurii noastre civile. Mulțumesc, Canada!”

This post was last modified on sept. 24, 2023, 12:20 AM 00:20

Disqus Comments Loading...