X

WhatsApp Anunta Oficial 3 IMPORTANTE Schimbari Lansate pe iPhone si Android

WhatsApp a decis sa lanseze in mod oficial 3 schimbari foarte importante pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim, intr-o prima faza despre faptul ca incepand de acum putem sa folosim avatare animate sub forma de stickere pe care le putem trimite catre alte persoane.

WhatsApp explica mai jos faptul ca aceste noi tipuri de stickere pot fi trimise in oricare dintre conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane in cadrul chat-urilor la care participam, asa ca totul poate fi realizat extrem de simplu si usor de catre noi, daca dorim acest lucru, ceea ce este o veste grozava acum.

WhatsApp Anunta Oficial 3 IMPORTANTE Schimbari Lansate pe iPhone si Android

Conform celor de la WhatsApp Messenger, avem deasemenea posibilitatea de a ne bucura si de noile canale de informatii, care acum sunt active pentru utilizatorii din intreaga lume, deci putem sa descoperim informatii de la o varietate de persoane, daca suntem dornici de asta, ceea ce este o veste excelenta pentru noi.

WhatsApp Messenger readuce deasemenea in atentia noastra si faptul ca putem sa protejam cu parola inclusiv conversatiile pe care le avem cu diverse persoane, ceea ce este o veste excelenta si e bine sa nu uitam ca acest lucru ne este pus la dispozitie in momentul de fata, optiunea fiind oferita fara limite.

Chat Lock păstrează lucrurile sensibile sub cheie cu o parolă, blocare cu degetul Android, Touch sau Face ID – depinde de tine. Tocmai când credeai că nu te poți distra mai mult într-un chat, am adăugat autocolante animate cu avatar ca acestea pentru a-ți accesa toate chaturile. Canalele sunt acum complet disponibile în peste 180 de țări asigurați-vă că aplicația dvs. este actualizată pentru a începe să vă canalizați favoritele.

This post was last modified on sept. 24, 2023, 10:28 AM 10:28

Disqus Comments Loading...