X

ENEL isi Instiinteaza Clientii, Cererea IMPORTANTA pentru Milioane dintre Romani!

ENEL, cu peste 3 milioane de clienti care beneficiaza de servicii de gaze naturale si electricitate in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia romanilor o cerere foarte importanta despre care ei ar trebui sa stie, iar asta pentru ca vorbim despre actualizarea datelor personale pentru conturile noastre.

ENEL explica in mod oficial mai jos de ce este foarte necesar ca datele noastre personale sa fie actualizate, pentru a putea beneficia in continuare de serviciile pe care compania ni le ofera, iar asta deoarece in lipsa acestor informatii exista posibilitatea ca furnizarea serviciilor sa fie intrerupta de companie.

ENEL isi Instiinteaza Clientii, Cererea IMPORTANTA pentru Milioane dintre Romani!

Puteti vedea mai jos ce fel de date personale ne cere ENEL Romania la ora actuala, pentru a beneficia fara intrerupere de furnizarea serviciilor de electricitate si gaze naturale, ele trebuind sa fie transmise direct catre companie, pentru a ne bucura in continuare de tot ceea ce este oferit oficial.

ENEL Romania nu este la prima cerere de acest gen si cu siguranta nu va fi la ultima, iar asta pentru ca aceste informatii trebuie sa fie actualizate in mod constant, asa ca e important sa transmitem catre companie tot timpul orice fel de modificari importante pentru datele noastre personale, dupa cum puteti vedea si mai jos.

De ce este nevoie de actualizarea datelor personale ? Este important să avem înregistrate și actualizate datele tale personale pentru ca: toate informațiile referitoare la contractul tău să ajungă la tine; tu să primești cele mai noi vești din piața de energie; Și pentru ca datele personale să fie actualizate, conform legislației în vigoare.

Cât de des este nevoie să îți actualizezi datele personale ? Ori de câte ori există schimbări în cartea de identitate, actele societății sau ale reprezentantului legal, adresa de e-mail, telefon contact. Validează periodic datele de contact și în felul acesta te asiguri că informația corectă va ajunge la tine, de fiecare dată.

This post was last modified on sept. 25, 2023, 8:57 AM 08:57

Disqus Comments Loading...