X

Love Island: Anunturile de ULTIMA ORA ale PRO TV si Video Incendiare cu Primii Concurenti

Love Island este noul reality show care este pregatit de catre PRO TV pentru a cuceri Romania in cursul urmatoarelor luni, iar compania media a publicat deja primele clipuri video cu toti concurentii care vor incerca sa ne tina lipiti de micile ecrane pe intreaga desfasurare a evenimentelor in perioada urmatoare.

Love Island urmeaza sa puna fata in fata concurenti care vor sta pe o insula pustie in incercarea de a-si gasi dragostea, iar dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, vom avea ce sa vedem in cursul urmatoarelor luni, pentru ca PRO TV a gandit deasemenea o serie de provocari extrem de interesante.

Love Island: Anunturile de ULTIMA ORA ale PRO TV si Video Incendiare cu Primii Concurenti

Conform celor de la PRO TV, vorbim despre foarte multi concurenti de la Love Island care sunt 100% pregatiti sa concureze pentru a isi gasi dragostea, dar a si castiga, astfel ca ne asteapta cateva saptamani extrem de interesante cu foarte multe surprize, emisiunea concurenta a Insulei Iubirii fiind asteptata de multa lume.

Love Island este pregatita de lansare de catre PRO TV pe 1 octombrie in cadrul platformei proprii de streaming video la cerere, in timp ce la televizor vom vedea totul incepand cu data de 2 octombrie, astfel ca ne asteapta o emisiune extrem de interesanta in cursul urmatoarelor luni, asa cum este si normal.

The Love Island Diary e aici! Pe parcursul acestui sezon, Alina va povesti în 5 etape diferite ale show-ului evenimentele care se vor întâmpla. Stai aproape de noi să vezi toate detaliile de care ai nevoie. Carisma e punctul forte al acestui concurent! Crezi că această calitate este suficientă pentru a-și găsi sufletul pereche ?

This post was last modified on sept. 25, 2023, 10:40 AM 10:40

Disqus Comments Loading...