X

Rompetrol: Notificarea pentru Romani, da GRATUIT Carduri de Carburant in Romania

Rompetrol ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre o noua decizie extrem de importanta pe care a luat-o, iar asta pentru ca mai jos ne ofera informatii cu privire la cardurile de carburant pe care le ofera gratuit, chiar alegem sa cumparam produse din oricare dintre benzinariile din tara noastra.

Rompetrol explica mai jos faptul ca ofera gratuit 3 vouchere de carburant in valoare de 300 de LEI fiecare, iar pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala, nu trebuie decat sa ne inscriem la promotia de mai jos, oricare dintre romanii din intreaga tara putand sa participe chiar in acest moment.

Rompetrol: Notificarea pentru Romani, da GRATUIT Carduri de Carburant in Romania

Conform celor de la Rompetrol, nu trebuie decat sa comentam la postarea de mai jos si sa oferim raspunsurile potrivite, iar dupa 28 septembrie vom afla daca am castigat vreunul dintre cele 3 vouchere de cumparaturi care sunt disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, pentru noi.

Rompetrol poate face bucurosi 3 romani cu aceasta promotie speciala, si e bine sa nu o treceti cu vederea, iar asta pentru ca totul este disponibil in toata tara, deci nu conteaza de unde lasam comentarii la postarea de mai jos, realitatea fiind ca putem sa castigam de oriunde si oricand voucherele de carburant.

Lasă-te ghidat de poftă și spune-ne în comentarii cuvântul pe care l-ai văzut prima dată și care descrie sandwich-ul Grilled Cheese Pita de la OMV. Poți câștiga unul dintre cele 3 premii constând în vouchere de carburant în valoare de 300 lei. Nu uita să dai like paginii noastre, ca să te înscrii în concurs. Ai timp până pe 28 septembrie.

This post was last modified on sept. 25, 2023, 11:10 AM 11:10

Disqus Comments Loading...