X

Ungaria AMENINTA Ucraina, Anuntul Oficial facut de Viktor Orban

Ungaria ameninta in mod oficial Ucraina, premierul Viktor Orban vorbind despre ceea ce este obligatoriu ca guvernul de la Kiev sa faca in momentul de fata pentru a putea beneficia in continuare de ajutorul sau, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre modificarea legii minoritatilor pentru a le oferi mai multe drepturi maghiarilor.

Ungaria nu este la prima amenintare de acest gen, iar asta pentru ca Viktor Orban a actionat intr-un mod similar inclusiv in trecut, atunci cand a venit cu cereri similare pentru Volodimir Zelenski si guvernul de la Kiev, insa desigur ca pana acum ucrainienii nu au cedat in fata acestor amenintari.

“Ungaria va sprijini Ucraina doar dacă va restabili legile minorităților. Drepturile minorității maghiare a Ucrainei trebuie restaurate înainte ca Budapesta să sprijine Kievul în afacerile internaționale, a susținut premierul Viktor Orban într-un discurs în fața parlamentului ungar.

Orban a mai susținut că „am văzut că, dacă Ucraina nu renunță la intenția sa de a adera la NATO, este doar o chestiune de timp până când trebuie să luăm în calcul un alt conflict”.”

This post was last modified on sept. 25, 2023, 9:21 PM 21:21

Disqus Comments Loading...