WhatsApp: 3 Schimbari IMPORTANTE in iPhone si Android Anuntate Oficial

WhatsApp 3 Schimbari IMPORTANTE iPhone Android Anuntate Oficial

WhatsApp a organizat un eveniment special zilele trecute pentru a anunta 3 schimbari foarte importante pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de noutati care au legatura cu acele companii care vor sa fie active in platforma si sa ofere servicii de care sa se poata bucura foarte multi dintre utilizatori.

WhatsApp explica mai jos cele 3 schimbari de care se vor putea bucura unii dintre cei care folosesc aplicatia de mesagerie, iar asta pentru ca ele sunt disponibile doar in anumite tari de pe glob la ora actuala, functionalitatea urmand a fi extinsa inclusiv la altele, pe masura ce acest lucru va fi in mod oficial posibil.

Experiențe de chat mai rapide cu fluxuri

Lansăm Flows, astfel încât companiile să poată oferi mai multe experiențe, cum ar fi alegerea rapidă a locului de tren, comandarea unei mese sau rezervarea unei întâlniri – toate fără a părăsi chatul. Cu Flows, companiile vor putea oferi meniuri bogate și formulare personalizabile care sprijină diferite nevoi. Vom pune Flows la dispoziția companiilor din întreaga lume folosind platforma WhatsApp Business în săptămânile următoare.

Alegeți serviciul dvs. de plăți

Facem mai ușor să finalizați o achiziție direct în chat. Începând de astăzi, oamenii din India pot adăuga articole în coșul lor și pot trimite o plată folosind metoda pe care o au ales din toate aplicațiile UPI acceptate, cardurile de debit și de credit și multe altele. Suntem încântați să colaborăm cu partenerii Razorpay și PayU pentru a face plata pentru ceva la fel de simplu ca trimiterea unui mesaj.

Afaceri meta verificate pe WhatsApp

Facem posibil ca companiile să primească verificare de la Meta, ceea ce vă ajută să știți că discutați cu compania potrivită. Pentru a deveni Meta Verified, companiile își demonstrează autenticitatea pentru Meta și primesc în schimb o insignă verificată, asistență îmbunătățită pentru cont și protecție împotriva uzurparei identității.

Pentru companiile interesate să se înscrie, Meta Verified va veni cu funcții premium suplimentare, inclusiv capacitatea de a crea o pagină WhatsApp personalizată, care poate fi ușor de găsit printr-o căutare pe web și suport pentru mai multe dispozitive, astfel încât mai mulți angajați să poată răspunde clienților. Vom începe să testăm Meta Verified în curând cu întreprinderile mici care utilizează aplicația WhatsApp Business, înainte de a o introduce în viitor companiilor pe platforma WhatsApp Business.