X

Volodimir Zelenski: Anunt IMPORTANT Privind Soldatii Armatei Ucrainei in Plin Razboi!

Volodimir Zelenski a facut un anunt foarte important privind soldatii armatei Ucrainei in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca presedintele tarii vorbeste in mod oficial despre Fortele Aeriene ale tarii, cele care lupta zi si noapte pentru ca teritoriul sa fie protejat de orice fel de atacuri care vizeaza tara.

Volodimir Zelenski explica mai jos tot ceea ce ar trebui sa stie ucrainienii cu privire la cele mai recente atacuri lansate impotriva oraselor din Ucraina, iar asta pentru ca Rusia continua sa-si indrepte bombardamentele asupra elementelor cheie ale infrastructurii Ucrainiene acum,

“Vreau să le mulțumesc tuturor soldaților noștri din Forțele Aeriene, tuturor luptătorilor noștri antiaerieni, soldaților grupurilor mobile de foc, care resping atacurile rusești cu rachete și drone în fiecare zi și în fiecare noapte.

Numai în timpul unui atac împotriva Ucrainei aseară, inamicul a folosit 33 de mijloace de lovitură: „shahedy”, rachete… Majoritatea – împotriva Odesei și a regiunii. Majoritatea sunt doborâte. Din păcate, nu toate. Din păcate, au fost lovituri. Dar 30 de ținte din 33 au fost neutralizate. Este important să ne amintim că fiecare țintă neutralizată este o viață salvată.

Și vom răspunde fiecărei lovituri a Rusiei împotriva orașelor și satelor noastre, împotriva fiecărei comunități ucrainene. Și pentru Odesa, și pentru Beryslav și Herson, pentru regiunea Donețk, regiunea Harkov, regiunea Sumy, pentru toate regiunile noastre.

Mulțumesc tuturor celor care salvează oameni după greva ocupanților! Mulțumim tuturor celor din lume care ne ajută să protejăm Ucraina!

Slavă soldaților noștri! Slavă tuturor celor care lucrează pentru stat! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on sept. 26, 2023, 12:01 AM 00:01

Disqus Comments Loading...