X

Volodimir Zelenski: Intalnirile IMPORTANTE in Plin RAZBOI intre Rusia si Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre intalnirile foarte importante pe care le-a avut in plin razboi intre Rusia si Ucraina, iar asta pentru ca aduce in atentie sedinta pe care a organizat-o cu Statul Major al Armatei pentru a discuta despre situatia problematica de pe frontul cu Rusia.

Volodimir Zelenski s-a intalnit deasemenea cu presedintele Consiliului National al Austriei, discutand cu acesta despre sprijinul pe care tara l-a acordat Ucrainei, chiar daca el a fost mult mai limitat decat in cazul altor tari, fiind cunoscut faptul ca Karl Nehammer cumpara din Rusia gaze si petrol in cantitati mari.

“Am ținut o ședință a Statului Major. Câteva puncte cheie. Prima este situația reală de pe front, operațiunile noastre ofensive și defensive. Rapoarte importante despre est și sud. Cu privire la distrugerea logisticii și a sediului ocupanților. Sunt detalii bune. Detalii zgomotoase. Mulțumesc tuturor războinicilor ucraineni care s-au remarcat!

A doua problemă este aprovizionarea cu obuze. Acesta este un subiect cu care ne ocupăm zilnic. Rechizite de la parteneri. Căutând noi oportunități în lume – știm exact cum să asigurăm proviziile. Și creștem treptat volumul producției ucrainene. Aceasta este una dintre prioritățile noastre principale.

Mulțumesc tuturor celor care lucrează neobosit pentru oameni. Cei care își fac treaba, ceea ce ajută întregul stat să-și facă treaba. Slavă tuturor celor care sporesc puterea Ucrainei! Slavă tuturor celor ce luptă! Glorie Ucrainei!

O întâlnire bună cu președintele Consiliului Național al Austriei, Wolfgang Sobotka. Vă mulțumim pentru sprijinul constant acordat suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei, precum și pentru aspirațiile noastre europene. Acesta este ceea ce inspiră și motivează cu adevărat soldații noștri: realizarea faptului că Ucraina este și va face parte din casa noastră europeană comună.

El a informat despre implementarea de către Ucraina a șapte recomandări ale Comisiei Europene. Și au discutat, de asemenea, despre munca noastră internațională pentru implementarea deplină a Formulei Păcii. Apreciem că Austria este pregătită să se alăture efortului comun de implementare a punctelor Formulei. Summit-ul global pentru pace se apropie treptat.

Un subiect separat și important este implicarea forțelor de afaceri și sociale austriece în restaurarea Ucrainei, cooperarea noastră economică. Împreună devenim mai puternici – popoarele noastre, Europa noastră.”

This post was last modified on sept. 27, 2023, 12:02 AM 00:02

Disqus Comments Loading...