X

America Express: Episodul 5 din Drumul Soarelui Publicat de Antena 1 pentru Romani

America Express, cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, are deja publicat episodul 5 al sezonului Drumul Soarelui, iar asta pentru ca mai jos puteti vedea ce au facut concurentii in cadrul acestei editii, care a venit cu foarte multe surprize extrem de interesante din partea concurentilor romani.

America Express continua cu provocarile extrem de interesante pe care episodul 5 din Drumul Soarelui ni le pune in fata, iar asta pentru ca Antena 1 a gandit foarte multe aventuri care pun fata in fata elementele cele mai bune, sau mai putin bune, ale vedetelor prezente in cadrul acestei emisiuni interesante.

America Express: Episodul 5 din Drumul Soarelui Publicat de Antena 1 pentru Romani

Antena 1 ne arata cu fiecare episod al sezonului Drumul Soarelui cat de multe dintre provocarile de la America Express sunt intr-adevar reale, punand la serioasa incercare concurentii care cu curajul de a participa la aventurile extrem de interesante pregatite pentru noi, ele fiind foarte multe la numar.

America Express are publicat inclusiv un fotoreportaj din episodul 7, cei de la Antena 1 incercand sa ne arate in mod oficial ce surprize au fost pregatite din acest punct de vedere, iar asta pentru ca se intampla foarte multe inclusiv in spatele camerelor si e bine ca multi dintre romani sa vada chiar si acest lucru.

Jurnal de călătorie, America Express – Drumul Soarelui, experiența fresh oferită de Kaufland Romania ! Vezi CHIAR ACUM episodul 5! Fotoreportaj America Express, episodul 7 | În imaginile acestui episod putem vedea în ce situații grele se filmează show-ul mult așteptat de toată România! Iată imaginile inedite de la filmări!

This post was last modified on sept. 28, 2023, 12:07 PM 12:07

Disqus Comments Loading...