CEC Bank: Clientii Instiintati despre SCHIMBARI Importante Facute in Romania

CEC Bank Clientii Instiintati SCHIMBARI Importante Romania

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai importante institutii financiare din toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe toti clientii cu privire la schimbarile importante pe care le-a facut recent si despre care ar trebui sa stie cei care folosesc aplicatia pentru telefoanele mobile pentru mobile banking.

CEC Bank explica mai jos faptul ca in cadrul celei mai recente versiuni a aplicatiei de mobile banking pentru telefoanele iPhone si Android a fost implementata o functionalitate speciala pentru tinerii care decid sa activeze pachetul pentru studenti, iar asta deoarece vorbim despre o masura dorita de multi.

CEC Bank: Clientii Instiintati despre SCHIMBARI Importante Facute in Romania

Puteti vedea mai jos ca tinerii care au aceasta optiune speciala si fac tranzactii folosind aplicatia CEC Romania pentru iPhone si Android, au sansa de a castiga puncte pe care le pot folosi in viitor pentru a revendica premii, totul printr-o sectiune speciala din aplicatie care se numeste Play & Win.

CEC Romania explica mai jos in cateva cuvinte ce schimbare ofera aceasta noua functionalitate pentru tinerii din Romania care sunt dornici sa profite de ea, si merita sa o aveti in atentie daca doriti sa va bucurati de tot, atat timp cat functionalitatea este disponibila in cadrul aplicatiei, dar gratuit pentru noi.

Am lansat o nouă versiune a aplicației CEC care include o funcție pentru tinerii care achiziționează pachetul gratuit pentru studenți. Acest lucru le oferă clienților care efectuează diverse tranzacții din contul lor bancar șansa de a învârti roata în meniul Play & Win și de a câștiga puncte pe care le pot folosi ulterior pentru a revendica premii.