WhatsApp: IMPORTANTE Instiintari Oficiale pentru Miliarde de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp IMPORTANTE Instiintari Oficiale Miliarde Oameni iPhone Android

WhatsApp transmite instiintari oficiale foarte importante pentru miliarde de oameni cu telefoane iPhone si Android, pentru a le aduce in imediata atentie ceea ce trebuie sa stie in legatura cu modul in care pot fi blocate si raportate contactele cu care interactionam in mod obisnuit in cadrul aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp explica mai jos tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu acest proces, care in final ne poate proteja de multe batai de cap foarte serioase, iar asta pentru ca unele dintre contactele cu care interactionam pot sa nu fie tocmai persoane cu care am dori sa vorbim in mod constant.

Despre blocarea și raportarea contactelor

Puteți opri să mai primiți mesaje WhatsApp, apeluri și actualizări de stare de la anumite contacte blocându-le. De asemenea, ne puteți raporta conținut problematic.

Dacă simțiți că dumneavoastră sau altcineva vă aflați în pericol imediat, vă rugăm să contactați serviciile locale de urgență.

Când blochezi pe cineva

  • Ultimul acces, online, actualizările de stare și orice modificări aduse fotografiei dvs. de profil nu vor mai fi vizibile pentru persoanele de contact pe care le-ați blocat.
  • Mesajele, apelurile și actualizările de stare trimise de persoana de contact nu vor apărea pe telefonul dvs. și nu vă vor fi livrate.
  • Blocarea unui contact nu îl va elimina din lista de contacte și nici nu vă va elimina din lista de pe telefonul persoanei de contact. Pentru a șterge un contact, trebuie să ștergeți contactul din agenda telefonului dvs.

Când raportezi pe cineva

  • WhatsApp primește ultimele cinci mesaje trimise de utilizatorul sau grupul raportat și nu vor fi notificate. WhatsApp primește, de asemenea, grupul sau ID-ul utilizatorului raportat, informații despre când a fost trimis mesajul și tipul de mesaj trimis (imagine, video, text etc.).
    • De asemenea, puteți alege să raportați un cont apăsând lung pe un singur mesaj.
      • Este posibil să interzicem conturile dacă considerăm că activitatea contului încalcă Termenii și condițiile noastre. Conform Termenilor și condițiilor noastre, ne putem păstra dreptul de a interzice utilizatorul fără notificare.
      • Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că un raport de comportament al unui utilizator care încalcă Termenii și condițiile noastre nu va duce neapărat să interzicem utilizatorul sau să luăm măsuri împotriva acestuia.

Numerele blocate vor fi vizibile în secțiunea Blocat (iPhone și KaiOS) sau în secțiunea Contacte blocate (Android) din Setările WhatsApp. Singura modalitate de a elimina contactele blocate din această listă este de a le debloca.