WhatsApp: Schimbarile de ULTIM MOMENT in Aplicatie, Anuntul pentru iPhone si Android

WhatsApp Schimbarile ULTIM MOMENT Aplicatie Anuntul iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe utilizatorii cu telefoane iPhone si Android in legatura cu schimbarile de ultim moment care vizeaza aplicatia, dar si ceea ce se intampla pentru noi in momentul de fata, deci e bine sa fim informati.

Intimitatea ta este prioritatea noastră. Mesajele și apelurile tale personale rămân criptate de la capăt la capăt și, pe măsură ce lansăm noi funcții AI de la Meta pe WhatsApp, tu deții controlul, iar aceste funcții sunt întotdeauna opționale.

Despre utilizarea AI pe WhatsApp

Suntem inspirați de posibilitățile care pot veni din IA generativă și credem că pot ajuta oamenii, grupurile și comunitățile să exprime idei și să facă comunicarea cu companiile mai utilă.

Pentru început, prezentăm modalități prin care oamenii pot crea autocolante, precum și să converseze și să creeze imagini folosind un asistent AI creat de compania noastră-mamă Meta. De asemenea, adaptăm API-ul WhatsApp, astfel încât dezvoltatorii și companiile să îl poată folosi pentru a crea experiențe de chat bazate pe inteligență artificială pentru clienții lor.

AI își îmbunătățește rapid modalitățile de a răspunde la întrebările despre oameni, locuri și evenimente în numeroase limbi. Cu toate acestea, oricât de realiste devin aceste conversații, vorbirea cu AI are reguli și așteptări diferite decât conversațiile personale cu prietenii și familia. Dorim ca oamenii interesați să încerce această tehnologie experimentală să cunoască câteva elemente de bază și la ce să se aștepte.

Conversați cu Meta AI pe WhatsApp

Cel mai important lucru de știut este că mesajele tale personale cu prietenii și familia sunt interzise. AI-urile pot citi ceea ce le este trimis, dar mesajele tale personale rămân criptate de la capăt la capăt, astfel încât nimeni altcineva, inclusiv Meta, nu le poate vedea.

Vom face chat-urile cu AI distincte vizual, astfel încât este clar că acestea sunt diferite de mesajele și conversațiile personale. Trebuie să luați măsuri pentru a începe conversația prin deschiderea unui chat sau trimițând un mesaj către AI. Numai tu sau un participant la grup poți iniția acest lucru, nu Meta sau WhatsApp. Puteți citi mai multe despre acest lucru în cartea noastră albă.

Vorbind cu un AI furnizat de Meta nu conectează informațiile contului tău WhatsApp pe Facebook, Instagram sau orice alte aplicații furnizate de Meta.