X

E.ON: Raportul IMPORTANT Adus in Atentia a MILIOANE dintre Romani

E.ON, un extrem de important grup de energie care activeaza in Romania la ora actuala, si furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane dintre romani, a decis sa publice raportul de sustenabilitate pentru anul 2022, iar asta pentru ca dezvalui strategia sa de dezvoltare pe termen lung.

E.ON vorbeste deasemenea mai jos si despre โ€œfirul rosuโ€ care uneste toate actiunile pe care le desfasoara compania, cum ar fi si sustinerea obiectivului de 1.5 grade Celsius din cadrul Acordului de la Paris privind clima, insa desigur ca exista si alte obiective importante pe care trebuie sa le cunoastem.

E.ON: Raportul IMPORTANT Adus in Atentia a MILIOANE dintre Romani

Puteti vedea in cadrul website-ului celor de la E.ON Romania mai multe informatii, cu privire la ceea ce ar trebui sa stim din punct de vedere al masurilor care sunt luate pentru protejarea mediului, iar asta deoarece vorbim despre un grup cu multe companii care polueaza si incearca sa compenseze asta.

E.ON Romania publica in fiecare an informatii de acest gen cu privire la felul in care protejeaza natura, raporturile sale de sustenabilitate aducand in atentia noastra informatii foarte importante cu privire la felul in care isi desfasoara activitatea compania, ceea ce este extrem de important pentru romani.

๐‘๐š๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ ๐๐ž ๐’๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐š๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ! Sustenabilitatea se aflฤƒ รฎn centrul strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung ศ™i este firul roศ™u care uneศ™te toate acศ›iunile noastre. Astfel, ne-am angajat รฎn susศ›inerea obiectivului de 1,5 ๐‘”๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘‘๐‘’ ๐ถ๐‘’๐‘™๐‘ ๐‘–๐‘ข๐‘  al Acordului de la Paris privind clima.ย ๐™‰๐™€๐™“๐™, ๐™‰๐™€๐™“๐™, ๐™‰๐™€๐™“๐™ ๐ฌ๐šฬ† ๐ฏ๐ž๐ณ๐ข ๐จ๐›๐ข๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ž๐ฅ๐ž ๐„.๐Ž๐ ๐ฉ๐ž ๐ณ๐จ๐ง๐š ๐๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐š๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž.

This post was last modified on oct. 1, 2023, 11:00 AM 11:00

Disqus Comments Loading...