Germania: Olaf Schoz a CEDAT, Anunturi INGRIJORATOARE dupa Blocarea Aderarii Romaniei in Schengen

Germania Olaf Schoz CEDAT Anunturi INGRIJORATOARE Blocarea Aderarii Romaniei Schengen

Germania face o serie de foarte importante anunturi oficiale pentru Uniunea Europeana, iar asta deoarece Olaf Scholz a cedat intr-un final in fata crizei cu care se confrunta UE acum, anuntand faptul ca este dispus sa expedieze repatrierile celor care intra ilegal in tara sa si nu primesc drept de azil, totul din cauza situatiei ingrijoratoare actuale.

Germania recunoaste intr-un final ca numarul migrantilor care ajung in Uniunea Europeana este prea mare, iar Spatiul Schengen este supus unei presiuni uriase, ceea ce intarzie aderarea Romaniei, controale fiind impuse la multe zone de granita dintre tarile care fac parte din acest sistem, anuland practic scopul in care el a fost creat.

Germania este in favoarea semnarii unui nou pact privind azilul in UE, iar aderarea Romaniei la Schengen ar trebui sa fie substantial ajutata de asta, insa masurile pe care Olaf Scholz vrea sa le impuna acum pentru repatrierea mai rapida a migrantilor, ar putea fi de si mai mare ajutor in viitor pentru usurarea situatiei generale din cadrul UE.

“Nu există nicio îndoială că numărul refugiaților care doresc să ajungă în Germania este prea mare în acest moment. Trebuie să ne asigurăm că reglementările pe care le adoptăm asigură că oamenii se pot întoarce în țara de origine mai bine decât în ​​trecut. Facem tot ce putem pentru a ne asigura că vin mai puțini.

Guvernul federal german urmărește o strategie comună. Există controale suplimentare la frontieră în Germania. Și sprijinim țările UE cu frontiere externe. Dar există un lucru pe care îl găsesc greu de suportat: atunci când politicienii scapă cu cereri simple, cum ar fi „capsule”, fără a face sugestii concrete de acțiune.”