X

WhatsApp: Facebook Anunta SCHIMBARI de ULTIM MOMENT pentru iPhone si Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 1 miliard de utilizatori care folosesc aplicatia pentru iPhone si Android, are anuntate in mod oficial de catre Facebook o serie de schimbari extrem de importante, ele fiind testate in momentul de fata pentru noi, fiind disponibile pentru unii dintre oameni deja.

WhatsApp explica mai jos cum intentioneaza sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a ne oferi pe iPhone si Android mai multe functii noi in cursul lunilor urmatoare, iar asta pentru ca vorbim despre unele dintre cele mai importante pe care platforma le vede folosite de catre utilizatorii din toata lumea.

WhatsApp: Facebook Anunta SCHIMBARI de ULTIM MOMENT pentru iPhone si Android

Multumita acestor functii speciale pe care WhatsApp Messenger vrea sa le implementeze, vom avea posibilitatea de a crea stickere pe care sa le trimitem in conversatii, vom putea purta conversatii cu roboti virtuale si nu doar atat, astfel ca vom avea parte de noutati foarte interesante in cadrul aplicatiei.

WhatsApp Messenger implementeaza aceste modificari majore pentru iPhone si Android in ideea de a oferi noutati pe care Facebook considera sa le avem, din moment ce alte platforme de mesagerie au implementate functionalitati similare chiar de ceva vreme, asa ca era timpul sa le avem inclusiv noi oferite.

WhatsApp AI de la Meta. Începem să testăm noi funcții AI de la Meta, astfel încât să puteți face și mai multe cu WhatsApp. Creați-vă propriile autocolante AI, adresați-vă asistentului Meta AI întrebările, lăsați-vă imaginația să zboare cu generarea de imagini.

Și, ca întotdeauna, mesajele dvs. personale rămân criptate de la capăt la capăt. Aducem funcții AI de la Meta pe WhatsApp. Faceți mai multe cu Asistentul Meta AI și jucați mai mult cu generarea de imagini.

This post was last modified on oct. 1, 2023, 10:04 AM 10:04

Disqus Comments Loading...