ENGIE: Notificare de ULTIM MOMENT cu o ATENTIONARE pentru Clientii din Romania!

ENGIE Notificare ULTIM MOMENT ATENTIONARE Clientii Romania

ENGIE, unul dintre grupurile principale care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor din intreaga tara in momentul de fata, a decis sa le aduca in atentie tuturor clientilor din tara, faptul ca la ora actuala se confrunta cu o serie de probleme tehnice, care ii afecteaza call center-ul din Romania.

ENGIE explica mai jos faptul ca echipele sale tehnice lucreaza la rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp posibil, insa intre timp este bine sa stiti ca exista posibilitatea foarte serioasa sa nu puteti comunica cu angajatii companiei, daca aveti vreo problema de rezolvat, ceea ce desigur ca poate fi neplacut.

ENGIE: Notificare de ULTIM MOMENT cu o ATENTIONARE pentru Clientii din Romania!

Din pacate, cei de la ENGIE Romania nu ofera informatii cu privire la posibila ora la care aceste probleme vor fi rezolvate, astfel ca nu stim acest lucru, deci ramane doar sa asteptam si sa vedem cand ar putea reveni lucrurile la normal, daca se va intampla acest lucru mai curand, sau mai tarziu, pentru noi.

ENGIE Romania ofera totusi posibilitatea de a folosi platformele sale online pentru a afla informatii despre servicii, sau pentru a cere ajutor, asa ca si acestea raman la dispozitia noastra la ora actuala, deci ramane doar sa vedem ceea ce se va intampla, si cat va dura pana cand lucrurile se vor rezolva.

Vă informam că din cauza unor dificultăți tehnice sistemul call center funcționează cu intermitențe. Echipele tehnice lucrează la remedierea situației. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.