X

SUA: Ingrijorarile Privind Ucraina Dezvaluite, Probleme Majore la Kiev

SUA este extrem de ingrijorata cu privire la situatia din Ucraina, iar asta deoarece Kiev-ul se confrunta cu o serie de probleme care genereaza foarte multa neliniste la Casa Alba si totul deoarece coruptia provoaca probleme extrem de serioase pentru buna desfasurare a razboiului in momentul de fata.

SUA incearca sa obtina de la Kiev garantii cu privire la felul in care sunt folosite resursele de care dispune armata in momentul de fata, mai ales ca de la Washington au venit ajutoare de zeci de miliarde de dolari in ultimul an de zile, altele fiind programate, insa ele trebuie sa fie folosite in scopul in care au fost alocate.

“Casa Albă este mai îngrijorată de corupția din Ucraina decât recunoaște public. Administrația președintelui american Joe Biden a pregătit un document de strategie confidențial care vede corupția din Ucraina drept o amenințare reală, avertizând că sprijinul occidental poate depinde de eforturile de combatere a corupției ale Kievului, a informat Politico pe 2 octombrie.

Documentul obținut de mass-media prezintă pașii pe care SUA îi fac pentru a ajuta Ucraina să lupte împotriva corupției și să reformeze sectoarele militare, financiare și educaționale ale țării, printre altele.”

This post was last modified on oct. 2, 2023, 9:26 PM 21:26

Disqus Comments Loading...