X

Vodafone: Decizii pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania si Cum Profiti Acum!

Vodafone, grupul de telecomunicatii de la care milioane de romani primesc servicii de telecomunicatii in fiecare zi, a luat hotararea de a anunta in mod oficial ceea ce le da gratuit romanilor, iar asta pentru ca vestile sunt excelente, iar multi oameni trebuie sa stie despre ele si sa profite de ceea ce este dat.

Vodafone explica mai jos ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta campanie speciala aflata in derulare la ora actuala, iar asta pentru ca vorbim despre premii sub forma de bani, telefoane, casti, si nu doar atat, ele fiind unele extrem de interesante de care ar fi bine sa profitam, atat timp cat sunt disponibile.

Vodafone: Decizii pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania si Cum Profiti Acum!

Conform celor de la Vodafone Romania, oricine are aplicatia companiei instalata pe iPhone si Android, poate participa la promotia Vodafone Happy in aceasta perioada, pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite in mod gratuit chiar acum in Romania, dar trebuie sa fim atenti la ceea ce ni se cere sa facem.

Vodafone Romania are pe website-ul sau, dar si in aplicatia pentru iPhone si Android, mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala si este bine sa le cunoastem, deoarece doar in baza lor vom putea sa castigam oricare dintre premiile speciale care ne sunt puse la dispozitie chiar acum.

Cu Vodafone Happy, mereu ai de câștigat! Ce zici de un telefon de ultimă generație? Sau de o pereche de căști noi? Dar de o super reducere la unul dintre brandurile tale preferate? În Vodafone Happy, poți să le găsești pe toate. Învârte Roata norocului în fiecare săptămână sau explorează ofertele din aplicație și bucură-te de premii pe placul tău.

Norocul cel mai bun e cel pe care ți-l faci cu mâna ta. În fiecare săptămână, te așteptăm în aplicație să învârți roata și să te bucuri de super premii: telefoane, gadgeturi, super reduceri la servicii sau la branduri partenere.

This post was last modified on oct. 2, 2023, 12:43 PM 12:43

Disqus Comments Loading...