X

Volodimir Zelenski: IMPORTANT Anunt de ULTIMA ORA privind Armata Ucrainei

Volodimir Zelenski face un foarte important anunt de ultima ora cu privire la armata Ucrainei, iar asta pentru ca vorbeste mai jos despre ceea ce se intampla in diverse orase din intreaga tara, dar si despre curajul pe care il arata soldatii care lupta pentru protejarea lor in fata fortelor inamice.

“La sfârșitul lunii septembrie și prima duminică a lunii octombrie sunt zilele diferitelor noastre orașe. Nikopol, căruia îi este atât de greu acum. Izmail și Kremenciuk. Snigurivka a fost eliberată de ocupanți. Belz este unul dintre cele mai vechi orașe ale noastre.

Și, de asemenea, Globyne, Kodima, Illintsi, Verkhnyodniprovsk, Berezivka, Bilyaivka, Rozdilna, Yuzhne, Irshava, Bolehiv, Busk, Zhashkiv, Novodnistrovsk, Mostyska, Bershad. Al nostru, Dovzhansk ucrainean, Gola Prystan, Skadovsk, pe care cu siguranță îi vom elibera.

Ucraina este mare și diversă. Mii de transformări istorice și milioane de destine umane se reflectă în orașele noastre. Dar noi toți din Ucraina suntem uniți într-un singur lucru: felul în care prețuim libertatea. În modul în care avem libertatea de a proteja.

Mulțumesc tuturor celor care ne protejează orașele și satele! Și tuturor celor care înaintează pas cu pas în fiecare zi pentru a restabili libertatea și securitatea întregului nostru stat. Fie ca în curând să vină momentul în care fiecare oraș și sat ucrainean își poate sărbători ziua în pace și liniște, în libertatea Ucrainei garantată.

Astăzi, soldații Forțelor de Apărare Teritorială ale Forțelor Armate ale Ucrainei își sărbătoresc ziua. Împreună cu toate celelalte tipuri și tipuri de trupe, ei eliberează pământul ucrainean de invadatorii ruși, apără cu curaj și ferm Ucraina.

Îți mulțumesc pentru curaj și putere! Mulțumim tuturor militarilor apărării teritoriale! La mulți ani de Ziua Apărării Teritoriale!”

This post was last modified on oct. 2, 2023, 12:10 AM 00:10

Disqus Comments Loading...