E.ON: Instiintarea IMPORTANTA Transmisa Clientilor, Anuntul pentru Romani

E.ON Instiintarea IMPORTANTA Transmisa Clientilor Anuntul Romani

E.ON, unul dintre grupurile cele mai importante de energie din Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe romani cu privire la una dintre importantele masuri pe care le-a luat in mod oficial, dar si despre care trebuie sa stie oamenii, iar asta pentru ca vorbim despre premii oferite pentru solutiile de aer conditionat.

E.ON detaliaza mai jos faptul ca, daca alegem solutia E.ON Cool, de aer conditionat, atunci avem sansa de a intra intr-o tragere la sorti pentru a castiga o solutie completa de acest gen, 10 premii in valoare de 300 de LEI reducere pentru achizitia uneia, sau 40 de premii in valoare de 200 de LEi reducere.

E.ON: Instiintarea IMPORTANTA Transmisa Clientilor, Anuntul pentru Romani

Puteti vedea ca masura pe care cei de la E.ON Romania o pun in aplicare in momentul de fata este valabila pentru toti romanii din tara, astfel ca oricine este dornic sa profite de tot, o poate face pentru o perioada limitata de timp, deci merita sa va uitati cu foarte mare atentie la toate noutatile care sunt dezvaluite.

E.ON Romania a gandit aceasta campanie pentru ca un numar cat mai mare de romani sa poata profita de tot, astfel ca merita sa nu ratam ocazia de a castiga oricare dintre premiile care sunt disponibile, chiar daca ele ne sunt oferite numai pentru o perioada limitata de timp in Romania la ora actuala.

Luna aceasta, alege oferta E.ON Cool cu aer condiționat și ai beneficii suplimentare! Bucură-te de confort optim în zilele răcoroase și ești înscris în tragerea la sorți pentru premii: 1 x solutie E.ON Cool completă (aer condiționat cu servicii tehnice incluse); 10 premii x 300 lei reducere; 40 premii x 200 lei reducere.