Vladimir Putin Urmeaza sa Anunte ca va Candida din Nou la Functia de Presedinte al Rusiei!

Vladimir Putin Urmeaza sa Anunte ca va Candida din Nou la Functia de Presedinte al Rusiei!

Vladimir Putin urmeaza sa anunte ca va candida din nou la functia de presedinte al Rusiei, acest lucru fiind confirmat de catre surse apropiate de Moscova, iar asta pentru ca liderul de la Kremlin este hotarat sa continue politicile pe care le-a initiat cu mult timp in urma, indiferent cum va fi afectata tara.

Vladimir Putin nu are opozitie in Rusia in momentul de fata, astfel ca ar urma sa fie ales din nou in functie de presedinte al Rusiei cu un numar maxim de voturi, ceea ce nu este o surpriza, avand in vedere felul in care liderul de la Kremlin si-a consolidat pana in momentul de fata puterea in tara.

“Putin ar putea anunța în curând că va candida la președinție în 2024. Dictatorul rus Vladimir Putin ar putea anunța în curând că va candida din nou la președinție în 2024, a scris ziarul rus controlat de stat Kommersant pe 3 octombrie.

Anunțul potențial ar avea loc probabil în timpul deschiderii expoziției internaționale „Rusia” în noiembrie. Expoziția este menită să prezinte realizările lui Putin, precum și prezentări ale teritoriilor anexate ilegal ale Ucrainei.”