X

Volodimir Zelenski: Anunturi Oficiale foarte IMPORTANTE privind Ucraina si Razboiul!

Volodimir Zelenski a facut in mod oficial o serie de anunturi importante cu privire la Ucraina si razboiul dus impotriva Rusiei, iar asta pentru ca in atentia tuturor oamenilor sunt aduse la ora actuala o serie de intalniri foarte importante, care au avut loc pentru ca ucrainienii sa primeasca ajutorul de care au nevoie.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre curajosii militari pe care Ucraina ii are la ora actuala, ei luptand fara frica impotriva rusilor care au ocupat multe teritorii si incearca sa cucereasca altele, comitand crime de razboi si distrugand vietile a milioane de civili nevinovati.

“Războinicii noștri. A 58-a brigadă separată de infanterie motorizată, numită după hatmanul Vyhovsky, glorioasa noastră „Șaptezeci și nouă” a Forțelor de asalt aerian și a 128-a brigadă separată a Forțelor de Apărare Teritorială – vă mulțumesc, războinici, pentru apărarea dumneavoastră extrem de fermă și eficientă în zonele Urozhaine, Maryinka și Staromaiorske.

Sunteți adevărata forță a Ucrainei. Bine făcut! Slavă tuturor celor care luptă pentru țara și poporul nostru! Mulțumesc tuturor celor care mă ajută!

Tot sprijinul pentru Ucraina, fiecare pas pentru a ne ajuta va fi cu siguranță răsplătit cu securitate globală celor care ne susțin. Când agresiunea rusă va fi învinsă pe pământul nostru, însăși ideea de agresiune va fi zdrobită. Abia acum dreptul internațional poate prevala – doar aici, doar în Ucraina. Și va prevala. Vom fi învingători! Glorie Ucrainei!

Întâlnire cu Viceprim-ministrul – Ministrul Afacerilor Externe al Italiei Antonio Tajani.
Situația de pe câmpul de luptă, implementarea formulei ucrainene de pace, Summit-ul global pentru pace, drumul nostru către UE și NATO. Sprijinul apărării a fost discutat separat.

Este foarte important să se întărească apărarea antiaeriană pentru a proteja ucrainenii pașnici și infrastructura cerealelor. Mulțumim Italiei pentru solidaritate cu Ucraina!

Ucraina mizează pe o evaluare pozitivă din partea Comisiei Europene în cadrul pachetului de extindere și pe adoptarea unei decizii de către Consiliul European de a începe negocierile privind aderarea țării noastre la UE până la sfârșitul anului în curs.
El a spus acest lucru în cadrul unei întâlniri cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Vicepreședintele Comisiei Europene Josep Borrell.
Ei au discutat, de asemenea, despre apărarea și sprijinul financiar pentru Ucraina, următorul pachet de sancțiuni UE împotriva Rusiei și necesitatea adoptării acestuia cât mai curând posibil. Mulțumesc pentru tot sprijinul!”

This post was last modified on oct. 3, 2023, 12:11 AM 00:11

Disqus Comments Loading...